CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 22. august 2009

Tyttebærtur

En finværsdag så bestemte vi oss for at vi skulle plukke litt blåbær. Dro til et sted vi hadde fått anbefalt og bestemte oss raskt for at det ikke var bare blåbær å plukke tyttebær :-) For det var ekstreme mengder tyttebær!


Jentene plasserte vi på en haug (etter først å ha tatt de største tyttebærene selvsagt) og der satt de og spiste blåbær, spyttet og spydde og spiste mer blåbær. Har enda ikke fått de helt ren etter denne seansen. Hedda hadde blåbær hele veien, på innsiden og utsiden av klærne og helt ned i støvlene. Men moro, DET var det!


Og for å virkelig gni det inn for de som ikke tror det finnes modne tyttebær nå: Se på dette lille området og tenk at det var likedan så langt vi kunne se! 13l med kjempestore og fine bær bli plukket på null tid! Masse Trollkrem av sånt :-) :-)

søndag 16. august 2009

Tredagersfeber

Da fant vi ut hva som feilte Savannah. I går kom det nemlig frem et utslett i hodebunnen og på overkroppen. Tanken falt da på Den Fjerde Barnesykdommen, nærmere bestemt på Tredagersfeber. Og ved nærmere undersøkelser så stemte det svært godt. Feberen ser nå ut til i hovedsak å ha gitt seg, så da avventer vi bare tilbakegang på utslettet. Innen onsdag er vi nok bra igjen siden dette varer max en uke.

fredag 14. august 2009

Sommerbilder

Må vel bare innrømme det: Blir lenger og lenger mellom innleggene her. Får skylde på godt vær og sommer :-) Selv om akkurat dagen i dag ikke har inneholdt så mye annet enn våte dråper fra oven. Her er uansett et knippe bilder fra den siste tiden.

Savannah forsøker seg å sitte oppå gåbilen nå. Skyver seg frem med føttene, men har ikke helt forstått det med å svinge. Hedda synes derimot dette er svært moro og skyver mer enn gjerne selv om søsteren ikke alltid har helt sansen for det...


Ikke all lek ender i latter. Det kan vel dette bildet tyde på. Tipp hvor mange tenner søsteren har...


Sommer og sol. Og et lite spisebol'... Selv om de ser litt skeptiske ut her så ble dette bordet til stor glede.


For ikke bare gikk det an å sitte på, en kunne også "bryte seg ut"...


Eller en kunne bruke det som utkikkspunkt...


Savannah i farta.


Etter en lang arbeisdag så er det god skikk og bruk med en lunch i det fri. Hva er vel da bedre enn French Fries og litt vann :-)


For øyeblikket så har Savannah en liten betennelse, så vi var en tur innom sykehuset. Ikke så høy CRP at legen ville sette iverk behandling så vi får bare avvente å se. Har fått nok antibiotikakurer begge to så holder det med Paracet er det jo bra. Hedda er uansett i full fart og svinser rundt med gåbilen i alle retninger!

tirsdag 11. august 2009

Gratulerer mormor!

Ja, da fyller mormora vår år! Og vi har faktisk fått feiret hele denne dagen sammen med deg :-) Hurra hurra hurra!!!
Massevis av go'klemmer fra småjentene her i huset!
Savannah & Hedda

mandag 3. august 2009

Bursdag!

Hurra for mamman vår som fyller år i dag! Den beste mamman i HELE verden :-) Helt objektivt selvsagt ;-D Hurra!!!

Savannah & Hedda bukker og neier og gratulerer!

søndag 2. august 2009

Gåtrening

Hedda har funnet ut at hun kan henge på Savannah og slik bruke henne som en slags gåbil. Dette nevnte jeg vel i et innlegg før også, men her er en liten videosnutt av denne gåinga. Viser at det ikke alltid er like enkelt å reise seg med søsteren hengende i body'en heller, men i hovedsak går det svært så bra.

baby growth
babies