CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 27. september 2009

Leggetid

I kveld da vi kom hjem fra et møte så var begge jentene i superform (les: litt overtrøtt...) og ville vise seg fra sin beste side. Så da var det bare å finne frem kameraet og ta noen bilder :-)

Savannah slipper helst ikke kosesauen sin når hun først har fått tak...


mens Hedda er mer fokusert på vise frem katta :-)


Skal vi legge oss? Tru'kke det :-)


Hedda i superform!


Smilet sitter ganske løst på Savannah også.


Vel, etterhvert nærmer vi oss leggetid, men dalte humøret da? Nope!

torsdag 24. september 2009

Gymnastikk

Sitter man for mye i ro så kan man faktisk stivne bort! Ja, det vet jentene så her skal vi ikke sitte i ro ett sekund... Tror noen må fortelle de at det kan være verdifullt å sitte i ro noen ganger også... Men her er de i alle fall i full utfoldelse. Savannah viser hva det vil si å være myk...


Mens Hedda er mer i retning av Karate eller Kung Fu :-)


Etter endt treningsøkt så er det follow-the-leader prinsippet. "Hvor enn du går så følger jeg etter!"

mandag 21. september 2009

Happy birthdays!

September måned har nå tippet over halvveis og årets mest hektiske måned på bursdagsfronten nærmer seg slutten. Dette er måneden for bursdag til både besteforeldre og tanter/onkler, og istedet for å ta x antall innlegg så slår vi det sammen i ett innlegg her. En spesiell gratulasjon til Bestefar som har vært borte på dagen sin. Men også til alle dere andre:

Gratulerer med dagene som har vært/kommer!

Så får den som føler for det ta det til seg :-)

fredag 18. september 2009

Ryddig og gåing m.m.

Da er det vel på tide med en liten "live"-oppdatering igjen! Er jo en stund siden vi fortalte at Hedda hadde begynt å gå. Vel, ikke så lenge siden, men noen dager i alle fall :-) Så her er et lite statusbilde av gåingen hennes pr idag. Måtte i tillegg ta med en snutt som viser hvor god hjelp vi har til å rydde... Snurr film!

Takk Sissel!

En epoke er over. I dag fikk vi besøk av fysioterapeuten til Hedda for (offisielt) siste gang. Hun hadde lovet å følge opp Hedda til hun begynte å gå, og det har jo lilledamen nå begynt med. Dermed ble det siste trening/besøk i dag, og det var nok vemodig for oss alle. Aller mest for oss foreldre. For helt fra vi ble utskrevet fra sykehuset med Hedda så har vår kjære fysioterapeut Sissel kommet hjem til oss og hjulpet oss med treninga. I nesten 1 1/2 år har vi jevnlig hatt kontakt, i starten i form av trening 1 gang i uka, og etterhvert annenhver/tredjehver uke, så her har det knyttet seg sterke bånd til denne utrolig trivelige og omgjengelige personen. Hedda har fra hun var svært liten respondert positivt på 2 personer, både med smil og tydelig igjenkjennelse, og det har vært assistenten Bente og fysioterapeuten Sissel.

Men Sissel har ikke bare gitt Hedda tiltrengt trening og stimuli, hun har også fungert som en sparringspartner for oss foreldre, og hjulpet oss igjennom utfordringer vi har stått ovenfor. Vi er derfor SVÆRT takknemlige for den hjelpa vi har fått Sissel! Nå er det andre små barn rundt om som trenger deg mer enn Hedda, så vi har forståelse for at denne perioden nå er over. Og selv om det er trist, så er det også positivt for da ser vi at Heddas motoriske evner stadig går fremover! Så nå er det egentrening som gjelder!!

mandag 14. september 2009

Valg

Hedda er ei svært samfunnsbevisst lita frøken og gjør så godt hun kan for å følge opp sin borgerplikt ved å nøye studere alle valgbrosjyrer som faller på gulvet...


Hver side studeres nøye for å lete etter styrker og svakheter i det aktuelle politiske partiet


De mest interessante brosjyrene er de med et stort ansikt på forsiden, og gjerne noen katter eller kyr på innsiden...


Finner hun noe av nevneverdig interesse så lar hun alle rundt seg få høre det!


Selv når man er ute og kjører med gåbilen sin så må valgbrosjyrene være med.


"Hva er det du sier? Ikke interessert??? Fy skam..." Her må ingen skulke unna borgerplikten nei!


Frøkena er litt usikker på hvem som bør strykes eller kummuleres, men...


Savannah synes det noen gang kan bli vel mye valgsnakk på søsteren så da er det jo supert at vi har blitt utrustet med fingre som passer så godt inn i ørene!

fredag 11. september 2009

Oppdatering

Selv om de er små så er de allerede samfunnsbeviste og begge er her i sjokk over dagens nyheter... Selv om Hedda nok er mer interessert i Expert reklamen!


Tidlig krøkes den som god bassist skal bli! Her er Savannah på sin første øvelse. Litt ustø, men en fin start.


Gåbil er fortsatt moro, men nå har det blitt mer fart, og helst hver sin. Men noen ganger slår de seg fortsatt sammen om én bil og i full fart forserer både dørstokker og bøker.


Etter en lang dag med masse leking er det ingenting som slår en liten kaffepause i sofaen :-)


Og ja: Hedda går fortsatt :-) Litt hver dag, og er selv strålende fornøyd med det! Trener nå på å reise seg opp av seg selv midt på gulvet. Opp og ned flere ganger og er kjempeblid hver gang det funker!

mandag 7. september 2009

Se jeg går!!

Jepp! I dag gikk jeg!!! (altså Hedda...) Kommer nok tilbake med mer bilder etterhvert, men jammen funka de små pinnene!! Hurra! Måtte bare dele det med omverdenen så får pappan komme med mer info senere!

baby growth
babies