CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 24. desember 2009

Julebildet

Den store dagen startet med å åpne et par pakker hver. Og det var smart for der var det et par kåper! Og med dagens lave temperatur så var det svært kjekt. På vei hjem fra kirka i dag var det derfor tid for noen bilder. Stolte jenter i sin nye habitt :-)


Ribba er fortært og fordelt utover et større område rundt middagsbordet... Men i all hovedsak har det gått veldig bra! Åpner pakker så raskt det lar seg gjøre her nå, men ser nok at vi sparer noen til i morgen også.

Fortsatt God Jul!

God jul!

Da er dagen her! Vi ønsker alle lesere av bloggen en riktig God Jul! Bilder fra julefeiringen kan nok komme etterhvert, men i dag skal vi ha fokus på å feire jentenes første jul hvor de har litt forståelse av hva som skjer.

God Jul!!

lørdag 19. desember 2009

Pappas bursdag!!!

Hipp hurra for pappan vår som har bursdag i dag!! Håper du får en fin dag, vi skal iallefall gjøre det vi kan for at den ikke skal bli rolig og kjedelig!!!! Og til alle dere andre, ærta bærta, vi har den snilleste pappan :)

lørdag 12. desember 2009

Hverdagsbilder

Blir ikke nye bilder hver dag lenger, men enkelte lyse øyeblikk har en da, så noen fine bilder blir det.

Middag og lutefisk. Mens noen spiser middag så spiser Savannah lutefisk så det spruter lut og fisk langs alle kanter...


Blir tid til litt leking mellom måltidene også, og vognene er da moro. Dukkene får virkelig kjørt seg noen ganger


Så fant de ut at båndet om livet på en jakke også kunne brukes som pannebånd. Rene ninja-stilen. Hedda her i full utfoldelse. PS: For de som lurer på hva hun gjør så er det følgende: Tommelen opp og si "Yesss"! :-)


Musikk er også en stor del av hverdagen, og her er det Lisa Børud på full guffe som gjør inntrykk. De to bildene burde egentlig vært ett, men ikke alltid like enkelt å få med begge to på det samme bildet. Merkelig...



En såre fornøyd Savannah!


Og en underfundig Hedda :-)


Det nærmer seg jo jul, og da også julebaksten. Her om dagen var det pepperkaker som sto for tur. I fjor fikk jo jentene forkle og kjevler, så sammen med kokkehattene så var alt lagt til rette for en flott pepperkake-bakedag!


Ikke alltid like enkelt å holde seg alvorlig :-) Litt ute av fokus dette bildet, men med den latterkula som fulgte med så måtte jeg bare vise det også.


Kjevlemesteren i gang!


Savannah skjønner ikke hvorfor Hedda gidder alt det maset med å kjevle ut når en bare kan spise med en gang...


Til slutt et gladbilde av Hedda. Digger ballonger og synes det er utrolig moro, både når de blåser ut lufta, når de hyler og når de smeller.

baby growth
babies