CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 18. april 2010

Dagligdagse hendelser

Her hos oss går livet sin gang. Jentene er bra friske nå og da forsøker vi å utnytte tiden så godt vi kan. Og noe som presser seg frem er hårklipp. For håret hos Hedda vokser godt. Heldigvis synes de det bare er moro å sitte i stolen mens en klippes :-)


Å prøve våre sko har også blitt en favoritt...

Så, i går skulle vi overraske de to tuppene med trehjulssykler. Rett alder? Hmm... Rett alder til at det kan bli moro? Ja, tror det. Rett lengde på føttene til å nå pedalene? Tjnei... Men de fikk i alle fall hentet de ut fra garasjen selv. Litt i villrede hva disse skal brukes til her...


Vel, det går kanskje an å trekke de...???


Hmm. Til og med på gårdsplassen må man belage seg på kø-gåing!! Typisk at noen setter hjula på tverke!


Etter å ha dratt syklene etter seg en stund fant vi ut at det nok må litt mer trening til før de kan sykle. Så Savannah kastet seg over firehjulingen som var på besøk. Passet nok bedre :-)


Helga er snart over og vi ønsker alle ei fin ny uke!

onsdag 7. april 2010

Utvikling

I kveld overrasket Savannah oss med å komponere et eget ord, nemlig "Racertøff"!!! Ja, vi har lest i bøker om racerbiler, og vi har kanskje sagt at de er "tøffe", men vi har aldri brukt ordet "Racertøff"... Har aldri hørt at hun har satt sammen ord slik før og fått noe fornuftig ut av det, men i kveld kledde hun seg ut med luer og sokker m.m., gikk rundt med hodet på snei og sa at hun var Racertøff!!! Er ganske vanskelig å holde masken da... Begynner å bli flere og flere situasjoner hvor en faktisk knekker litt sammen i latter. Både enkelte kommentarer, og enkelte samtaler/diskusjoner jentene imellom. Nå venter vi spent på de neste nye ordene som kommer :-)

baby growth
babies