CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 27. mai 2010

Søsjå...hmm...lamsjå!

En kveld bestemte vi oss for å gå til naboen en liten tur. Han har nemlig sluppet ut lammene for sesongen, og det måtte vi jo se på. Bilder av sau og lam er altid en vinner for jentene, så vi var spente på å se deres reaksjon på virkelige dyr.

Og joda. På avstand var de tøffe. Men da naboen kom med et lite lam i armene og satte det ned foran oss... DA var lam plutselig et litt skummelt dyr... :-) Tryggest i armene på mamma og pappa da.

På tur hjem labbet jentene sammen nedover bakken. Og har buksa lommer, ja da MÅ de brukes :-)


Venter fortsatt i spenning på lilletassen i magen, men det lar jammen vente på seg. Vi får vel bare fortsette å vente, for er det noe som er sikkert så er det som jordmora sa: "Kommer ut sjø. Ingen har enda blitt igjen der inne...".

mandag 24. mai 2010

2 1/2 år!

Da er 24.mai her og jentene har blitt 2 1/2 år akkurat. Hurra! Ikke det at det blir noe spesielt med feiring av den grunn, men men. Dagene går i hovedsak med til å vente på den lille tassen som nå snart bør komme ut og se dagens lys for første gang. Kanskje blir det i dag? Kanskje i morgen. Eller en av dagene etter der igjen... Vel. I påvente av 3.mann på stammen så får vi bare si
Gratulerer Savannah og Hedda!

torsdag 20. mai 2010

Grilling

Gårdagen inneholdt mengder av sol og høy temperatur. Da var det frem med solbrillene :-)


Fint vær indikerer jo også grilling, så utpå dagen fikk vi besøk av gode venner over et par karbonader/pølser/kyllinger samt litt brus/kaffe/kaker/is. Barna koste seg også i sola og spesielt i sandkassen.


En vel overstått nydelig dag syntes både Hedda og vi andre. Takk for besøket kjære venner!

Termin

Ja, da har det gått ca 9 mnd og UL termindato har nå kommet. Foreløpig uten de store omveltningene. Så vi "sitter" her og venter på den lille... Pakker snippveska og forbereder oss som best vi kan. Blir spennende!

tirsdag 18. mai 2010

17.mai feiring

17. mai 2010 er vel overstått, og selv om dette innlegget strengt tatt burde kommet i går, så skader det vel ikke å mimre litt over gårdagen heller :-) Nydelig vær ga dagen en fin ramme. Og kjolene fra i fjor passet heldigvis også i år. Dog var de en god del kortere i år...


Hardtrening på "HURRA!!!" måtte til :-)


Hedda foretrakk heller den stille varianten, og måtte smile litt av Savannah's iherdige innsats...


Vel overstått trening, og nå var det snart tid for å omsette trening i praksis. Men hva er egentlig vitsen med disse greiene som går rundt og rundt???


Et utrolig langt barnetog inneholdt mange...barn! Samt noen få hunder. Hva satt best igjen i hukommelsen etter endt dag? Jo, "vovvov"! Men også det at de spilte trompet. Det ble såpass kraftig kost for disse to da stortromma dundret forbi at smokkene måtte frem som trøst. Men med de på plass så kom smilet og trivselen også.


Vel overstått dag. En dag som startet med påkledning av finstasen kl 09 og som deretter inneholdt program til langt ut på kvelden. Takk til alle for godt selskap både under togene, over en kaffekopp og med grilling blandt gode venner på kvelden. Alle var vi vel enige om at det hadde vært en fin nasjonaldag. Og smilet satt fortsatt på plass selv etter en såpass lang dag med lite søvn.


lørdag 15. mai 2010

Hurra for FARMOOOOOR!!

Vi vil gratulere farmor så mye med dagen.
Takker for en trivelig telefonsamtale i dag. Vi ble litt ivrige og det gikk litt over stokk og stein, så det er vel på sin plass med en gratulasjon på bloggen vår. Vi har kost oss i dag, og det håper vi du også har gjort. Fikk ikke være sammen med deg på dagen i år, men vi hadde det koselig når vi besøkte dere forrige helg. Håper vi snart kan treffes igjen :)

mandag 10. mai 2010

Vår???

I går var vi på besøk hos farmor og farfar. Strålende fint vær og en god dag for jentene :-)


I dag våknet vi derimot til dette...

Snøen lavet ned! En til vanlig god utsikt fra huset ble redusert til kun tåkesyn! Og vi skriver faktisk 10.mai!!!


Sommerdekkene står fortsatt godt plantet på bilen. Nekter å gi etter for dette været nå, men jammen hadde det vært godt hvis sola og varmen kunne kommet hit istedet for denne snøen!!

lørdag 8. mai 2010

Vår!

Det er vår i lufta (les: fraulukt fra naboen...), og selv om det er godt med vår så må en noen ganger være inne når lukta er for kraftig. Da er det godt å ha en gitar å ty til!


Virker som om Hedda sliter med ett eller annet gitargrep her... Den snurren på tunga har hun i alle fall ikke arva fra meg! Fatter ikke hvordan hun får det til...

Så var det en dag vi tre var alene hjemme. Etter en del tårer og tenners gnissel så ble det plutselig stille. Når jeg står på kjøkkenet og hører at det blir dønn stille fra stua, ja, da aner man kjapt uråd. Lista meg inn på stua, og fant jentene slik! Ikke noe å bekymre seg for altså :-)


Vår ja. Det er VÅR!!! Utrolig herlig med vår! Kjennes på kroppen. Lysere dager, lettere til sinns, lettere til beins (nesten...) og med mer pågangsmot for alt som skal gjøres. Og ikke minst: masse muligheter til å være ute! For en stund tilbake så fikk vi besøk og valgte å ta middagen over bålpanna ute i hagen. Grilling er en trivelig syssel, men ikke helt sikker på om jentene har fatta poenget helt enda. Savannah lurer her på om pølsa snart er ferdig (etter å ha vært inne i flammene i 3 1/2 sek...), mens Hedda ikke fatter hvorfor vi bruker grillpinner når en like godt kunne brukt grillrist.........

Vel, uansett fremgangsmåte: Pølse i det fri er godt!!


Så kom tiden da hønene kom i hus igjen! Hadde jo ingen høner i vinter, men bestemte oss for å skaffe noen få som vi kan ha i sommer. Greit for jentene å bli kjent med dyr, samt at det kan være greit å få litt egg i sommer. Hedda er på sin side blitt litt skeptisk til dyr, så det kan være greit å starte i det små. Ble skremt av en hund som liten og det sitter jammen godt i fremdeles. Men Savannah er i alle fall frimodig der hun labber inn og gir de mat.


Skulle selvsagt hatt renrasa dverghøns igjen, men nå regner vi kun med å ha disse i sommer, samt at vi ville ha en del egg. Valget falt da raskt på rasen brun Lohman, såkalt produksjonshøns. Ikke verdens vakreste, men helt grei, og skal gi en del egg. Time will show...


Vår, spader, bøtter, sand, skruer, treplank = sandkasse!!! Endelig kom den på plass!!


Så snart jentene nå har kommet ut går turen direkte bort til sandkassen. I alle fall for en liten stund. Det å hive sand rundt seg, fylle biler, leke med spader osv er visst veldig moro!


Men etter litt lek er det også godt å sette seg på stolen og "slappe av". Dog finnes det nok ulike betydninger av det uttrykket. Jentene har i alle fall ikke samme betydning av det som pappan har.... Sitte i ro på stolen og slappe av gjelder her kun for noen få sekunder av gangen!


Avslutter med dagens blinkskudd av Hedda og mamman :-)


God helg alle sammen!

baby growth
babies