CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 15. juli 2010

Sommerlivet

Huff nå går det jammen lenge mellom innleggene her... Men her er i alle fall noen bilder av de siste ukers hendelser her hjemme hos oss.


Matheo trives fortsatt godt når han får bade i sin TummyTub. Litt skeptisk på fotografen men...

Hedda på sin side har funnet familiens svake punkt...


Og for de av dere som ikke klarte å tyde t-skjorta på det forrige bildet:


Sola skinner noen dager her og da må en jo utnytte/benytte seg av de solstrålene som kommer. Ved å smøre seg inn med sunblock og bruke solbriller... Ser litt alien-aktig ut disse brillene, men sitter i alle fall på! Og Savannah er smøre blid!


Det er forøvrig Hedda også der hun trener på sine hemmelige Kung-Fu triks....


Sammen med sin gode venninne Martha så utforskes verden. Her er de i full jakt på en forsvunnen stein i steinrøysa... Snakk om å lete etter nåla i høystakken!


To slitne, men lykkelige jenter etter en innholdsrik dag blandt gode venner og med mye sol

lørdag 3. juli 2010

VM...

I dag skulle pappan i huset rigge seg til for å se kvartfinale i fotball-VM. Oppstart kl 1600. Argentina mot Tyskland. "Dette blir litt av en kamp" tenkte jeg. Og jammen fikk jeg rett. Ja, selve kampen ble også spennende, men den ble "litt" preget av det som skjedde rundt omkring i huset på samme tid. For selve kampen skulle vel strengt tatt vare i ca 2 x 45 min. Men for vår del her hjemme så varte denne kampen i litt over tre og en halv time... Kan vel trygt si det slik at pauseknappen på fjernkontrollen ble svært aktivt brukt...............

Hvorfor? Jo. Vi har begynt å venne jentene av med bleie. Potte/do-trening. Ja, vet noen vil si at det nok er på høy tid. Er jo tross alt blitt hele 2 1/2 år nå. Men vi har satset på at det i sommer skal bli noen fine dager slik at vi kan la de gå uten bleie ute, og ikke nødvendigvis så mye inne. Vel. Det var tanken. Men funker det? Tja... La oss se hvordan denne fotballkampen forløp.

Kl 1600 begynner kampen. Må pause den med en gang for å ha på jentene litt passende klær til dagens temperatur og uteakiviteter. Mamman skal være med gjengen ut så jeg får nyte kampen, men sitter og ammer lillebror. Nyte kampen ja...Trodde vi...
Kl 1620 er Matheo ammet ferdig, jentene påkledt og hele hurven sendt ut for å nyte finværet. Kampen kan endelig starte!
Kl 1650. "Tisse!!". "Har du tisset, eller skal du tisse?". "TISSE!!!!". Oj,oj,oj... Inn på do. Resultat? Ingenting....
Kl 1659. "Må på do". Hmmmmmmm
Kl 1715. Enda en dotur
Kl 1720. "Tisse!". "I alle dager da lille menneske! Var du ikke på do for 5 minutter siden???". "Må.....". "Ok, ok, ok, ok. Inn på do!". Resultat: 4 dråper...
Kl 1730. "Uæææææ!!! Blaut!!!". "Ingenting på do da du var der for 10 min siden nei, men nå vasser vi i tiss til anklene. Inne på stua..."
Kl 1745 er kampen EGENTLIG ferdig, og jeg er nesten ferdig med 1.omgang...
Kl 1810 er det tid for litt is og kaffe. Frem og tilbake mellom kjøkken og stua. En ispause på en liten halvtime hvor en får sett ca 5 min kamp pga litt vasking, søl, mer is, kaffe, bris, "TØRST", "MERE!!!", mer kaffe og en dopause for hver enkelt unntatt for Matheo...
Kl 1840 "Ækkelt". "Hvor er det ekkelt?" "Ækkelt i buksa!" "Oj,oj,oj. Ikke bare tiss denne gangen nei...". Full vask og spyling både av jenta, gulvet, klærne og oss selv...
Kl 1900 "Tissa :-) :-) :-)" Hedda strålende fornøyd, står og ser på føttene sine som bader i to store dammer midt på stua. Og hva er den første tanken som går igjennom hennes hode? Jo: "Dette er vel en vassdam hvor jeg kan plaske??". To foreldre stormer til og berger den verste sprutinga rundt omkring..... Full spyling, vaske igjen.
Kl 1920 "Må bæsj". Kaster seg over jenta og plasserer henne på do. Falsk alarm.
Kl 1924 "Må bæsj". Kaster oss igjen over samme jente og plasserer henne på do. Falsk alarm.
Kl 1927 "Bæsj!!". Tar samme jente med oss, rolig bortover stuegulvet og ber henne sette seg på do... Nothing... (for ordens skyld: Det kom rett etter at hun hadde lagt seg....)
Kl 1945 Kampen avblåst!! Argentina ute av dansen og Tyskland helt i 100%. Etter x antall dopauser, mange truseskifter, noen heltvask og et par gulvvask.

Neste gang jeg skal se en fotballkamp så skal jeg ta den opp og se den på kvelden etter at alle har lagt seg og sovna!!! Pottetrening er noe herk, men det bærer forhåpentligvis frukter til slutt.

Passer godt med Online's Pondus-stripe for dagen :-)

fredag 2. juli 2010

Matheo 1. måned!!

Da har Matheo blitt 1 måned gammel! Gratulerer med dagen!!


Stolte storesøstre sitter ofte å beundrer lillebror.


Så litt status fra hverdagen. I disse VM-tider så passer det vel å ta frem supportutstyret fra Libero også :-)


Så kom sommeren også til Levanger. I dag har det vært en herlig dag hvor en kunne tatt av både strømpebukser og ekstra gensre. Tok frem badminton-settet og forsøkte å lære bort gamle kunster, men elevene var litt usikre på denne idretten...


Da var det bedre trøkk over "blåse-bobler-idretten"...


Nok en skjønn dag er overstått. Hedda er i alle fall hatt en topp dag!!

baby growth
babies