CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 20. august 2010

Hipp hurra!!

Da må vi få gratulere onkel og tante med ei datter de fikk i går! Savannah og Hedda gleder seg stort til å bli kjent med et nytt søskenbarn. Matheo har ikke uttalt seg enda, men antar at den gurglingen betyr at han også gleder seg. Lykke til videre, både på sykehuset og hjemme!!

Hipp hurra for dere!

tirsdag 3. august 2010

Gratulerer med dagen mamma!

Kalenderen viser 3.august og vi i fam'en forener oss i et samstemt

Gratulerer med dagen
Mamma!!!


Verdens beste mamma og ektefelle fyller nemlig ... år idag!! Feires med brask og bram... vel, i alle fall Feires, så får vi ta den brask og bram'en senere :-).

Matheo, Hedda, Savannah og HR gratulerer så masse!

Hurra, hurra, hurra for mamman vår!!!

mandag 2. august 2010

Barnehagestart!

Da har Savannah og Hedda blitt store jenter og hatt sin første dag i barnehagen! Joda, jeg vet at noen er svært små når de starter der, men la oss nå kalle de store jenter da siden det hørtes bra ut :-)


Hedda var i alle fall klar til å gjøre litt 'farsk' og hadde smilet på lur allerede før vi startet dagen :-)


Etter grundige forberedelser, både fra barnehagen, førskoletjenesten i kommunen samt oss foreldre, så var endelig dagen her. Hovedpersonene hadde gledet seg lenge og i går var det bare snakk om at de nå skulle begynne på barnehagen. Gleden var derfor stor da vi parkerte utenfor og de skulle inn. "Der er barnehagen vår!!" utbrøt Savannah glad. Så forventningene var høye :-)

Dagen ble en trivelig opplevelse både for jentene og for oss foreldre. Et godt personale tok godt vare på de to, og de trivdes raskt, både i lokalene og sammen med de ansatte. Enkelte utfordringer vil det jo bli, spesielt med tanke på ernæring, men takket være jobben som ble gjort i sommer så er hindringene nå betydelig mindre. Vi har derfor stor tro på at dette skal gå bra, og at de kan få være i barnehagen på lik linje med sine jevngamle venner.

Nå venter en, forhåpentligvis, rolig natt med mye god søvn på oss alle sammen. Vi gleder oss til en ny dag på "Barnehagen vår"!

søndag 1. august 2010

Dyresjå

Ja, da fikk vi tatt en liten kjapp tur oppover til Namsskogan også i år. Og i år hadde nok jentene mer utbytte av det enn i fjor. Og... om jentene fikk noen favoritt? Jo, det må nok bli............. strutsen! Eller "store gakk-gakken, nesten gås" som Savannah så fint fortalte til de andre som sto å så på! Vel. Her er noen bilder fra turen.

Dåhjorten sto rolig å studerte oss da vi kom. En fin type som jentene kalte rådyr. Forståelig nok...


Trampolina ble en stor favoritt. Her skulle det hoppes og hoppes og hoppes...




Kaninene var også populære, og her er Savannah i ivrig dialog med en liten skapning.


Matheo var snill og stille og gjorde ikke så mye utav seg. Har blitt mye mer våken i det siste og vil helst følge med på det som skjer rundt seg. Selv om den store kula oppå toppen av kroppen er litt vel tung enda til å lyste ønsket om å snu seg raskt rundt.


Så skulle Savannah og Hedda slappe av litt. Med ulik lektyre...


Hedda lurer på om det kan være noe interessant i Her og Nå allikevel...


Jo, jammen var det noe morsomt der også!!


Vel. Strutsen ja. Her er den i en liten spasertur forbi oss.


Bjørnebesøket var nok mest interessant for oss voksne. Savannah og Hedda forstod ikke helt den store fasinasjonen for denne bamsen. Men må si det er fasinerende å ha en stor bjørn på tre meters avstand som står og ser deg i hvitøyet. Setter stor pris på gode gjerder!!


Må ta med info om hva som var dagens rett på restauranten også. Og for de av dere som vet at vi har vært på "klumpfri kost" den siste måneden, og dermed spist rømmegrøt nesten annenhver dag, dere forstår sikkert at vi sto over denne "Dagens" rett... Tror rømmegrøten forfølger meg snart......


Ja, så var det hesten da. Den som traver rundt i parken hele dagen med folk på slep (i slede). Et høydepunkt for jentene dette da den passerte. Da måtte vi stå og se på den. Leeenge....


Vel. Turen var en suksess. Især når en også får se marsvin!!! To fornøyde jenter ved inhegningen til marsvina.


En vellykket tur altså, med mange gode minner, og mengder av klær som skal vaskes etterpå... På mandag er det barnehagestart og vi ser frem til det også! God helg!!

Uventet og skremmende besøk

Vi fikk besøk en dag. Altså ikke som vanlig besøk, inne. Nei, besøk oppe på taket! En stork!!! Eller...


Kjente nakkehårene reiste seg og Matheo spekulerte fælt på om det var en ny lillebror på vei...


Fant ut at storken ... ææh ... fuglen ... nok bare hadde blitt litt forsinket (trafikkork e.l.) sånn at han ikke rakk frem til Matheo's fødsel. Så da så. Pustet litt lettet ut der... Tror egentlig ikke på storken heller, men vet jo aldri...

baby growth
babies