CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 12. november 2007

Uke 26+0

Jammen kom ikke denne dagen også! Enda en milepæl er nådd! Hadde besøk av gynekolog på visitt i morges og smilet var stort da vi snakket sammen om å ha nådd uke 26. Det er bra med tanke på at vi nok ikke skulle passert uke 23. Det negative er at utskillelsen av protein for Eldbjørg sin del har økt, og enkelte blodverdier har sunket. Har fremdeles mer å gå på, men det er selvsagt ikke noe hyggelig at det går den veien. Har jo vært stabilt bra en god stund nå, så vi håper at dette bare var et dagstilfelle og at det blir bedre imorgen. Men vi vet også at disse verdiene plutselig og på kort varsel kan skyte i været. Men DET tenker vi ikke på nå!

Så var det tid for ultralyd! Egentlig bare en dopplerundersøkelse, men samtidig sjekket hun litt vekst også. Og joda, de hadde vokst! Begge to! Og differansen mellom de to hadde ikke blitt noe større. Måtte jo bare spørre hvor tunge de var også, og da lo gynekologen. "Tung" blir kanskje litt feil ord i denne sammenheng ja... Den største ligger nå på ca 900 og den minste ca 100g mindre. Lårbeinet er på 48 og 43 mm på de to og det er jo STORT! :-)

Fikk også et profilbilde av tvilling1. Den andre var ikke akkurat samarbeidsvillig, så det ble ikke noe bilde der i gården nei. Men på bildet under så ser vi ansiktet og blikket rettet oppover. Panne, nese, munn og hake vises tydelig. Utrolig fint bilde synes vi da :-)

For den som synes det er vanskelig å se slike bilder, og sitter og vrir på hodet for å en formening om hva som er hva, så har vi snudd bildet slik at tvilling1 her ser mot venstre. Nå ble det vel enklere å se?
Den hyggelige nyheten fra dagens ultralyd er at blodstrømmen nå har forbedret seg for tvilling2. Den hadde jo en litt vanskelig og feil kurve, men idag så det i alle fall positivt ut. Tar med oss alle positive signaler vi kan! Det negative var at det så ut til å ha blitt mindre fostervann enn sist. Ligger enda ikke tørt så vi håper bare at det ikke blir enda mindre til neste måling. Kan jo ikke ligge så lenge tørt, men så lenge det er LITT så er det håp om enda en dag.

Så da ser det ut til at denne dagen går også! På tross av litt forhøyede verdier og usikkerhet så må vi si oss fornøyd med denne dagen. Godt å se at de små vokser!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for oppdatering! Følger jo spent med, og med nye opplysninger får vi være svært konkret i våre bønner. Vi vet at for Gud er ingen ting for vanskelig, og i dag har jeg lest i apostelgj.13, om Herren som bar sitt folk på faderarm i ørkenen. Herren bærer sine i dag også; det er virkeligheten fra Gud sin side. Det føles ikke alltid slik fra vår side, men må dere få oppleve det nå i disse spennende dagene! Det vil vi be om også! Hilsen Liv.

Anonym sa...

Det er helt utrolig at dere nå har kommet til 26 uker! Og at de små har blitt hele 900 og 800 gram! Gjett om det er ei på Rødde som gleder seg sammen med dere!!
God klem fra Irene

Anonym sa...

Er inne og f;lger med p[ hvordan det g[r med dere nesten hver dag. Dere er i v[re tanker og b;nner! Gud velsigne dere alle fire! Mange hilsner og varme tanker fra Iren og Daniel

Anonym sa...

En liten hilsen fra Stjørdal. Virkelig godt å se at det går riktig vei. Gleder oss med dere.
Vi vil også huske dere i bønn fremover.
Husk: - Herren har lovt å være med alle dager, (og da faktisk alle slags dager).
Hilsen fra Tove og Bent Ove.

baby growth
babies