CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 1. oktober 2007

Ultralyd i uke 19+

Da var en ultralyd til unnagjort. Alltid spennende å se når gynekologen setter UL-proben på magen og de merkeligste tegninger vises på skjermen. Og plutselig ser vi et hode og noen fingre! Fatter fremdeles ikke at noen virkelig kan lese så mye ut av disse bildene at de kan se om noe er galt eller ikke... Ja, jeg kan også telle fingre og tær, men hvordan i alle dager kan de finne nyrene og sjekke størrelsen på de??? Men denne gangen fikk vi se de litt bedre, for nå var det blitt mer bein og mindre brusk. Plutselig kunne vi se alle ribb-bein og ryggrad(ene) tydelig, og føttene var mer markante. Mer et skjelett egentlig.

Og, puh, samme størrelse på de nå også. Så ikke noe å være redd for. Faktisk så bra at en nå kan vente i 3 uker før neste. Men ikke for at en skal sette seg ned å slappe av nei! Nå begynner en virkelig å tenke på alt som skal handles inn og forberedes. Og på de rommene som ikke er ferdige.............. Blir en hektisk høst allikevel tror jeg! Kan jo ikke snekkere så mye når en har to små som ligger og kikker på en!

1 kommentarer:

Stina sa...

Hei:)
Så utrolig arti å lese om ultralyden. Kan bare tenke meg at det var et sjokk når de sa det var 2 istedet for 1;) Håper det er bra med dere og at helsen holder! Ble så glad når jeg fikk vite det forleden av Eldbjørg. Gikk og sang og trallet resten av dagen! Skal hilse fra Terje:)Her i Hamar stortrives vi. Vi har begynt å bli vant med hedemarkingene i forhold til bergenserne - siden det er en "smule" forskjell på de;)
Må dere ha en velsignet helg!
Klem Stina

baby growth
babies