CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 18. mai 2010

17.mai feiring

17. mai 2010 er vel overstått, og selv om dette innlegget strengt tatt burde kommet i går, så skader det vel ikke å mimre litt over gårdagen heller :-) Nydelig vær ga dagen en fin ramme. Og kjolene fra i fjor passet heldigvis også i år. Dog var de en god del kortere i år...


Hardtrening på "HURRA!!!" måtte til :-)


Hedda foretrakk heller den stille varianten, og måtte smile litt av Savannah's iherdige innsats...


Vel overstått trening, og nå var det snart tid for å omsette trening i praksis. Men hva er egentlig vitsen med disse greiene som går rundt og rundt???


Et utrolig langt barnetog inneholdt mange...barn! Samt noen få hunder. Hva satt best igjen i hukommelsen etter endt dag? Jo, "vovvov"! Men også det at de spilte trompet. Det ble såpass kraftig kost for disse to da stortromma dundret forbi at smokkene måtte frem som trøst. Men med de på plass så kom smilet og trivselen også.


Vel overstått dag. En dag som startet med påkledning av finstasen kl 09 og som deretter inneholdt program til langt ut på kvelden. Takk til alle for godt selskap både under togene, over en kaffekopp og med grilling blandt gode venner på kvelden. Alle var vi vel enige om at det hadde vært en fin nasjonaldag. Og smilet satt fortsatt på plass selv etter en såpass lang dag med lite søvn.


2 kommentarer:

Irene sa...

Så herlige jenter!!!!
Tenker det skal bli stas med en liten bror eller søster snart :-) Lykke til alle 5!

God nattaklem fra Irene

Heidi Marie sa...

Så fine store prinsesser.

og sååå nydelige kjoler... ;)

baby growth
babies