CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 2. august 2010

Barnehagestart!

Da har Savannah og Hedda blitt store jenter og hatt sin første dag i barnehagen! Joda, jeg vet at noen er svært små når de starter der, men la oss nå kalle de store jenter da siden det hørtes bra ut :-)


Hedda var i alle fall klar til å gjøre litt 'farsk' og hadde smilet på lur allerede før vi startet dagen :-)


Etter grundige forberedelser, både fra barnehagen, førskoletjenesten i kommunen samt oss foreldre, så var endelig dagen her. Hovedpersonene hadde gledet seg lenge og i går var det bare snakk om at de nå skulle begynne på barnehagen. Gleden var derfor stor da vi parkerte utenfor og de skulle inn. "Der er barnehagen vår!!" utbrøt Savannah glad. Så forventningene var høye :-)

Dagen ble en trivelig opplevelse både for jentene og for oss foreldre. Et godt personale tok godt vare på de to, og de trivdes raskt, både i lokalene og sammen med de ansatte. Enkelte utfordringer vil det jo bli, spesielt med tanke på ernæring, men takket være jobben som ble gjort i sommer så er hindringene nå betydelig mindre. Vi har derfor stor tro på at dette skal gå bra, og at de kan få være i barnehagen på lik linje med sine jevngamle venner.

Nå venter en, forhåpentligvis, rolig natt med mye god søvn på oss alle sammen. Vi gleder oss til en ny dag på "Barnehagen vår"!

0 kommentarer:

baby growth
babies