CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 10. november 2010

Snart avslutning av denne bloggen

Ja, som overskriften sier så begynner vi nå å se slutten på denne bloggen. Det har ikke vært så mange oppdateringer i det siste, så interessen har jo naturlig nok også dabbet av. Er fortsatt mange som trofast er innom for å se om det har kommet noe nytt. Og det er mange som havner innom bloggen etter søk på ord og uttrykk vi har brukt her. Dette er selvsagt hyggelig, men alt har sin tid. Og for vår del, så blir ikke oppdatering av bloggen nå prioritert.

Et annet aspekt som vi også mener er viktig, er at dette har vært vår families blogg. Nå begynner jentene å bli store og vi føler ikke det er rett å brette ut deres private liv for hele verden. Det er nok av syke folk der ute som er på jakt etter bilder av barn, og bildemanipulering er i skuddet som aldri før. Av hensyn til jentene (og Matheo selvsagt!) så vil vi ikke publisere så mange flere bilder av de her i all offentlighet. Det får engang bli deres eget valg hvis de ønsker å fortsette med en personlig blogg.

Blir det ikke mulig å se flere bilder fra oss her på Levanger da? Jo, en eller annen måte det blir det nok. Men de vil ikke lenger ligge åpent tilgjengelig for alle. Vi får se hvor den veien fører oss. Har ikke alt helt spikret og klart der enda.

Selv om vi ikke lenger vil skrive innlegg, så vil jo selve bloggen og innleggene som allerede er her, fortsatt ligge tilgjengelig for den som ønsker å søke og se i den. Vi tenker da spesielt på de som en gang havner i de samme utfordringer som vi har hatt. Kanskje kan det da være noen tips og råd her som kan benyttes. For de som er i den situasjonen så må de gjerne ta kontakt med oss slik at erfaringer kan utveksles.

Nå gjenstår det bare et par innlegg så går vi inn for landing.

0 kommentarer:

baby growth
babies