CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 17. april 2009

PC guruene

Når det blir stille i huset så er sjansene store for at jentene har kommet seg inn på kontoret og der står med hode i blåsøppel-dunken, leker med tastatur eller river ut ting fra hyllene... Begynner Savannah å kvine så er sannsynligheten stor for at hun står ved siden av kontorstolen og vil bli løftet oppi. "Sitte" er ganske tydelig, og da må hun løftes oppi stolen. Tydelig kry sitter hun der, alene i en stor-stol. Så da har vi funnet ut at hun kanskje kan gjøre litt nytte for seg også med det samme hun sitter der...


Så Savannah har fått i oppdrag å fullføre neste klage til NAV. Så da er det kanskje ikke så rart at hun blir litt irritert når hun blir forstyrret...


Begge to falt dessuten pladask for PlayStation sine Buzz-kontrollere da de (dessverre) fant de. Her setter Hedda sin lit til at Jungle-quiz spørsmålet blir ... GRØNN!! Savannah lurer bare på hvor PS2'en er så de kan få litt action!


Aktive damer, i god form. Fortsatt en svært lang vei å gå når det gjelder ernæring for Hedda, men det hemmer henne ikke i dagliglivet. Er nok mer vi foreldre som tenker på det. Hun og Savannah leker godt sammen og har det fint. Full fart!

Hedda fikk sin (kanskje siste) RS-vaksine nå for et par dager siden, og da kjenner vi virkelig at våren begynner å komme. Tiltakslyst for å gjøre noe med uteområdet begynner å dukke opp i takt med solstrålene. Å, det er godt med vår!!

8 kommentarer:

Heidi Marie og Tord sa...

flotte oppvakte damer. Kjekt å ha ei som villig trår til når foreldrene blir lei av å skrive klagebrev til Nav... hihihi Tord digger oxo knapper... har vi kontroller eller pcn framme er han aldri langt unna; men favoritten er vel fortsatt knakkene og joystikken på mormor si rullestol!!! Mange klemmer fra oss på Nøysom. Gi jentene dine non store klemmer fra meg og Tord, Hans Roar. koselig å følge med på di stadige oppdateringene!

Anonym sa...

Hallo Savannah og Hedda!
Har dere startet service for PC og andre el.installasjoner? Da tinger vi dere til å ta en titt på maskinen her på kontoret vårt. Hvis det er vanskelig å reise med toget, så kan vi hente dere, men da må dere regne med å bli her et par dager.Vi ringes!
Hilsen farmor og farfar.

Hans Roar sa...

Ja det var det da farmor og farfar. Konsulentbistand fra garvede små PC-guruer kan jo koste en skål med is... :-)

turid sa...

Hei igjen!
Endelig kom jeg på nett igjen. Er ute på jobb. Godt å se at damene er framtidsrettet. Hva gjør man uten å mestre PC o.l. i tiden framover. godt damene har startet i tide. Så flott det er at de kan overta maset med NaV,da kan ere jo slappe av litt.
Kjekt å se at de friske og raske. Mye å takke for og trygt å vite at i Herrens hånd ligger alle deres tider. Turid

Chanett sa...

Hei! Så skjønn litta jente dere har! :) Godt å se at jeg ikke er alene der utte..mange ganger jeg virkelig har følt det slik. Min datter er født i uke 24, var nede i 590 gram, å knappe 25 cm lang, i fosterstilling..Tøffe tak, men går bra nå:) Men det er jo mye å henge fingra i når det kommer til det ene og det andre, noe jeg er helt sikekr på at du vet alt om! Lykke til videre!jeg oppdaget bloggen din helt tilfeldig nå, å jeg legger deg opp som følger, håper det er greit :)

Chanett sa...

Leste litt mer i bloggen din nå, spennende å sitte sånn å lese erfaringene til andre med prematurebarn! Er det tvillinger dere har? Utrolig skjønne barn må jeg si! :D

Chanett sa...

Helt sykt å sitte å lese...å se bildene, lese det du skriver, ord og utrykk, kjenner igjen alt, å vet hva du snakker om, også følelser og tanker og alttingen...å bildene da, som å se min egen datter..de er bra sterke de små!!!

Hans Roar sa...

Hei Jeanette og hei Tuva :-) Så hyggelig å høre fra dere! Er ikke sikkert du husker det, men vi var nok samtidig på Nyfødt Intensiv på St.Olavs. Husker Tuva godt for det var henne og Hedda som var de minste på avdelingen da vi var innlagt. Var også de to små som samtidig fikk infeksjoner som ingen andre fikk. Tuva var på intensivrommet da vi kom på plass med våre to kuvøser, og siden, når Tuva ble sterkere så var vi også en liten stund sammen på rommet "rett over gangen". Kjente igjen bildene på bloggen din, både av deg og av guttene dine. Så hyggelig å se at Tuva har det bra! Vi har nok masse å snakke sammen om så det passer seg ikke å ta alt på blogg. Kanskje du har en mailadresse så vi kan utveksle erfaringer? Kjempetrivelig å høre fra noen som vi vet har vært igjennom mange tøffe tak i en litt tilsvarende situasjon som oss.

baby growth
babies