CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 8. april 2009

Sykling

I dag var Savannah og Hedda på sin første sykkeltur. Nei, de har ikke blitt kjempestødige, selvgående, lært seg å sykle, og drar på tur selv, sånn over natten. Vi har derimot skaffet oss sykkelvogn, en Croozer Kid for 2 som vi da i dag skulle teste. Vel, det ble ikke rare testen av vogna, men derimot et større test av foreldrene... For du trøste og bære så tungt det var å sykle igjen!! Er en del år siden sist så nå er lårmusklene helt i sjokk, og setemuskelaturen protesterer mot enhver form for berøring. Men jentene hadde det topp der bak i vogna. Lo og plapret fint sammen inntil de sovnet. Kanskje like greit så de slapp å høre på all pesingen fra pappan sin da motbakken og motvinden slo til som verst...

Vi var også på en førpåsketur til farmor og farfar. Der ble Hedda kompis med en tøff liten bamse, og her er de i dype samtaler om ulike bamsetemaer.


De satte også stor pris på å få spille piano sammen med både farfar og tante. Her forsøker Hedda å sette en Gmaj7, men sliter litt. Hjelper å ha tunga godt planta i munnviken. Savannah virker svært overrasket over Heddas ekspertise på området :-)


Det nærmer seg påske og hvor enn du er i verden så vil vi ønske deg en riktig god påskehøytid! Ikke la det bli BARE ski, Kvikk-Lunch og kyllinger da!

3 kommentarer:

Heidi Marie sa...

Vi har oxo sykkelvogn til Tord... men har ikke fått brukt den no særlig enda. Han var forliten da vi kjøpten og snøn er ikke helt borte nede hos oss enda! Men gleder meg til å beynne å bruke den. Hittil har jeg brukt et sykkelsete som kan legges bakover.

men er en ting vi lurer på... er dere hjemme mellom 30. april og 8. mai??? Da er vi i trøndelag. Hadde vært koselig om vi rakk et besøk.

Hans Roar sa...

Heisann og vel overstått påske Heidi Marie! Her er snøen i alle fall en saga blott og vi forsøker å benytte sykkelvogna aktivt. Ser ut til at de liker den godt!

Når det gjelder slutten av april/starten mai, så er vi litt usikre. Ikke tilgjengelig alle dager i alle fall, men send på en SMS når du vet hvilken dag det passer for dere så får vi se hva vi får til. Ha en fin tur oppover!

Heidi og Tord sa...

passer hvertfall alle dagene fra 4-8mai...lørdag 2. er vi opptatt, de andre dagene vet jeg ikke enda. Hils alle 3 jentene masse!!!

baby growth
babies