CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 30. november 2009

2 årsdags feiring - del 2

Feiringen av 2 årsdagen fortsetter! I går var familiene på besøk, og selv om flere måtte melde avbud, så var det allikevel en del som kom. Savannah og Hedda var i sitt ess og spradet rundt omkring og hoppet fra fang til fang hele dagen :-)

Bursdagkake måtte det jo selvsagt være. Første gang de hadde bursdag med lys!


Og ikke bare lys og kake. Hva er vel en bursdag uten ballonger? Vel, etter at jeg blåste meg gul og blå, så stjerner og planeter i det fjerne og nesten svimte av etter å ha blåst opp den første figurballongen - så er jeg ikke sååå sikker på at dette med ballonger er så nødvendig... Men Hedda startet på med friskt mot!


Gavene strømmet på. Noen kunne lekes med, mens andre kunne kles på. Ja, nettopp det. For en kan vel ha på flere lag med nye klær selv om det er godt over 25 grader på stua?... Ser ut som om Savannah er klar for en liten svipptur til Nordpolen her.


Da må vi vel kunne si at feiringen er over for denne gang. Fortsatt litt igjen av kaka, og fortsatt sprader det rundt to små her med lua godt nedover øynene, men foruten det så begynner livet å vende tilbake til normalen igjen.

1 kommentarer:

turid sa...

hei igjen!
Gratulerer så mye med overstått bursdaagsfeiring. Tenk at det er to år siden disse to ble født.
så flott bursdagskake!!
Turid

baby growth
babies