CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 13. november 2009

Hva skjer?

Hva skjer når man absolutt skal ha på klærne sine selv? Ikke alltid at vi får lov til å hjelpe de, så her har Hedda bestemt seg for å ha på skjørtet sitt selv... Nesten perfekt :-)


For en tid tilbake så ble vi invitert til julelunch på Rica. En fin opplevelse også i år, selv om Savannah ganske raskt ble hekta på døra og låsen. Kanskje fordi ytterdøra var av glass og med masse biler utenfor...


Men når ordet "MAT" blir nevnt så får dør være dør, og hun kommer løpende. Glad i mat ja!


Lange hotellganger er også moro når en kan springe frem og tilbake og frem og tilbake og... puh... Mest stressende for foreldrene :-)


Vel. Hva har ellers skjedd? Det som kanskje er viktigst er at vi endelig fikk en pH-måling på Hedda. Har jo hatt en følelse av en mulig reflux over lengre tid, så første ledd i en utredning her var å få tatt en pH-måling. En enkel sonde som registrerer pH-nivået i spiserøret kontinuerlig i ett døgn.


Nå ga ikke disse målingene det resultatet vi ville ha. Dvs målingene var faktisk helt fine. Det er jo bra, men da må man tenke annerledes for å finne årsaken til utfordringene. Vi får se videre. Hedda tok i alle fall døgnet fint og hadde ikke noe særlig mot sonden.


En favoritt hos Savannah har blitt... EGG!! Og selv om ikke alt går direkte inn i munnen så er det moro læll!! :-)


Duplo har blitt en stor favoritt! Så nå er mange andre leker fjernet og erstattet med stor Duplo. Det har hjulpet jentene til å finne ut av byggingen, så nå bygges det både med stor og liten Duplo, dog mest i høyden. Ikke så mye til sidene, men ALT skal bygges oppover! Her Savannah ved siden av et "HUS" som hun har bygd selv.


Hedda har mest sans for nedriving :-)


Bøker står også høyt i kurs, så når de har hatt noen effektive minutter med (u)konstruktiv ryddig (roting) så er det raskt å ty til en bok. Elsker bilder og spesielt av dyr. Dette er altså ikke noen ukjent positur. Enten leser de for hverandre eller ber noen andre om å lese/peke.


Vi er så langt i god form og ja, vi har fått vaksina for H1N1. Gradestokken viser -2, litt rim på bakken og det meste som har vært ute er nå i hus. Vi her klar for vinteren :-)

0 kommentarer:

baby growth
babies