CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 27. februar 2010

Krupp

Da har mister Krupp kommet på besøk igjen. Nå på det tredje døgnet og vi hadde vel egentlig satt mest pris på om han hadde pakket veska og stukket av... Vel, det går jo over etterhvert så slik sett er ikke Falsk Krupp farlig. Og heldigvis er det Savannah som har fått "besøk".


Savannah har flere ganger hatt krupp, og selvsagt så er det jo om natta dette virkelig tar av. Merkelige greier. Hadde jo vært litt bedre om de kunne sovet om natta og hatt utfordringene om dagen, men den gang ei. Så de siste nettene har i hovedsak bestått av inhalasjoner og LITT søvn.


Heldigvis har vi utstyr for inhalasjon hjemme og en bra dose med Adrenalin også. Allikevel hjalp ikke dette stort så vi måtte inn til sykehuset og få noen doser Solupred. Selv med dette kruttet innabords så virker det som om denne runden med krupp tar lengre tid enn tidligere. Skal uansett ikke klage. Hun har enda ikke vært blå, og selv om hun ikke har kjempeeffekt av medisinene så er det noenlunde under kontroll. Adrenalin annenhver time nå, så etterhvert må kruppen bare pakke sammen og stikke! Må bare ta tiden til hjelp. Er vel verre med søvn for de voksne... Zzzzzzzzzz

2 kommentarer:

Heidi Marie sa...

Uffa... Go bedring lille Savannah mor! Bedringsklemmer sendes fra Horten!

Edit sa...

Lykke til for alle sammen. Håper Savannah snart blir kvitt denne styggheten.

baby growth
babies