CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 20. februar 2010

Uke 27+5

Uke 27+5. Savannah og Hedda ble født etter 27 uker og 5 dager av svangerskapet. For de som ikke husker eller har lest noe om det så se her. Og i dag er det nok en merkedag. For i dag har deres lillebror/søster gjennomlevd 27+5 av sitt svangerskap. Ja, for det er faktisk en liten til på vei. Det har vært en spennende reise så langt. Ikke på samme måte som sist, men pga den forrige erfaringen vi fikk så har oppfølgingen vært svært tett fra alle instanser. Og da er det veldig spesielt å ha kommet så langt som vi har gjort nå.

Husker godt uke 27+5 da vi lå på sykehuset i Trondheim og fikk beskjed om at nå måtte vi ta keisersnittet og hente ut de to små. Det var en svært spesiell dag med en spenning vi nok ikke ønsker å oppleve igjen selv om resultatet har blitt så bra. Det å ha kommet så langt som vi har gjort nå, gjør en sikrere på at det denne gangen skal gå litt enklere. Setter ikke målene så høyt, så det nåværende målet er å komme over uke 30 :-) Tør ikke tenke på muligheten for å gå fullt ut, så vi tar en dag om gangen.

Forberedelser? Tja, kanskje litt :-) De fleste har vel fått med seg at vi har solgt bil, så det er nå i boks. Kjempegodt fornøyd med vår nye doning. Eldbjørg har begynt å gå igjennom babyklærne etter jentene for å se om det er noe vi kan bruke igjen. Blir det en jente til så har vi i alle fall masse klær, men blir det en gutt så er det ikke fullt så mye som er gjenbrukbart. Utrolig mye rosa, både med og uten 'daill'...

Så feirer vi da i dag med kake og kaffe at vi nå tangerer vår personlige rekord i svangerskapslengder :-)

Hurra for lillebror/søster!!!

Og ikke bare det! For i dag er det 20.februar og termindato for jentene. Dvs at de i dag er 2 år korrigert! Operere fortsatt en god stund med korrigert alder da de enda ikke har tatt igjen sine jevnaldrede.

Gratulerer Hedda og Savannah!!

7 kommentarer:

Leif Inge sa...

3 x GRATTIS!!! Til tvillingene, til den nye lekekameraten deres in spe, og med bilsalget! Tipp topp, det var en artig melding å lese sånn grytidlig om morgenen :-)

Blir det gutt, kan det tenkes vi har en sokk eller to igjen etter våre to, så han trenger ikke å gå i bare bleier, nei.

LYKKE TIL!!!

Rannveig sa...

Gratulerer til hele fam'en :) Og lykke til videre i svangerskapet!

Heidi Marie sa...

Detta var morro nytt å lese. Lykke til med ny skatt på vei. Flott at h*n har holdt seg inne like lenge som jentene idag... Håper formen har vært bra og at h*n kan tilbringe enda litt tid inne i sin lille hule.

Grattis med jentene også.

Mange klemmer sendes gjennom snøværte her i Horten og opp til dere alle sammen. Følger med her inne selv om jeg ikke bestandig er like flink til å legge igjen spor etter meg!!!

Unknown sa...

Gratulere så mye med en liten på vei!

Einar Isak sa...

Hehe, så fin merkedag å huske! :D

Håper alt er bra med dere alle, og glede mæ te å les videre! :D Følge med på siden vettu :)

Håpe de ikke bli så alt for lenge igjen te neste besøk! :D

Lykke til med alt! :D Gleder meg allerede :D hehe...

Anne Grete Almlid sa...

Hei. Å gratulere så masse med en ny spire i magen. Så morro, da går vi sannelig gravid i lag denne gangen også. Håper formen er bare fin og at jentene har det bare topp. Kos dere. Klem Fra Anne grete.

Turid sa...

Gratulerer så mye med dagene og med at det er en liten i vente. Vil være med å be om at den lille må få bli i mammas mage til termindatoen er der. Det blir nå en heldig baby som har to slike store søstre til å ta vaare på seg. lykke til! hilsen Turid

baby growth
babies