CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 21. mars 2010

Helgavasken

Det er kjekt når en får hjelp med helgavasken. Ikke alltid det går så mye raskere, men det er dog mer givende når det er flere som bistår. Savannah har blitt svært så flink til å "vaske glatt". Vi sier jo at det kan bli glatt på gulvet etter at vi har fuktmoppet, og det har hun tatt tak i, endret litt og fått sitt eget uttrykk. Så nå vasker hun glatt :-) Ellers er støvsugeren er favoritt, og med litt hoftevrikk og en "Yesss!" (var det nå tommelen eller en av de andre fingrene mon tro...) så går støvsugeren som en lek.


Hedda satser mer på å sjarmere hybelkaninene i senk. I alle fall i svime så hun får tak i de med kluten sin :-)


Det er helg, sola skinner fra en skyfri himmel. Graderstokken viser plussgrader og nedkjørselen har blitt isfri. Våren er virkelig i anmasj her. Kanskje kommer det en ny runde med vinter, men for denne helga så kaller vi det en vår. En god helg til alle sammen!

2 kommentarer:

Irene sa...

Herlige hushjelper!!!
Og utrolig flink skribent :-)

God natt alle 4 fra Irene

Grete sa...

Så herlige jenter dere har. Kjekt å se de igjen. Også måtte jeg bare le, for vi har også en - "vil itj- vil- vil itj" -frøken. :-) Hadde vært arti å møttes en dag. Gode klemmer fra Grete og frøken "vil itj" i Færbøgda.

baby growth
babies