CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 12. mars 2010

Nattevakt

Da sitter jeg her og våker over Hedda. Klokka er passert 04 og jeg kjenner at lysten på søvn river i øyelokkene. Vet at det snart går over, så da er det bare å få tankene over på noe annet. For ja, i natt har vi ikke nattevakt så jeg får sitte her sammen med Hedda.

Hva har så skjedd siden forrige innlegg? Da var jo Savannah i en litt dårlig forfatning. Jo. Forrige uke ble Hedda såpass dårlig at vi på fredag fant det best å kontakte sykehuset for en konsultasjon. Det resulterte i innleggelse. Godt å få intravenøst igjen så en fikk avlastet magen litt. Dessverre tok det litt lengre tid enn tidligere innleggelser denne gangen. Lungene slet litt ekstra så det ble godt med litt ekstra O2-støtte. Men med hyppige inhalasjoner av ulike slag, lungefysio, mengder av intravenøst og masse tid så er det utrolig hva som bedres. Så i går bestemte vi oss for å ta henne med hjem. Fortsatt ikke helt i form, men i alle fall litt bedre. Nå beholdes det meste av det som settes i magen og håpet er der at vi nå har kommet over det verste.

Ryggen til pappan er bedre, Savannah enda mer påståelig og sta enn før, Hedda hjemme i egen seng, og isen i nedkjørselen har nesten smeltet helt bort. Kan det bli bedre? :-) Ei god helg til alle lesere! Tja... Er vel fredag først da, men etter det! God Helg!

1 kommentarer:

Irene sa...

Masse gode tanker og ønsker til en tapper familie!!!

baby growth
babies