CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 7. juni 2010

Hjemreise

Ja, da var dagen her! Hjemreisen! Det har nå gått 5 døgn siden keisersnittet så nå kunne vi få dra hjem. Hva passer vel bedre da enn et lite tilbakeblikk på de dagene som har gått.

Savannah og Hedda kom på besøk til Matheo og mamma hver dag. Og heldigvis hadde Matheo kjøpt litt småting, som Smurf og Gomp, som gjorde besøket enda morsommere. For hva er vel bedre enn en pakke Gomp helt for seg selv, på et kaldt sykehusgulv...


Det var selvsagt også stas å få holde lillebror. Kanskje aller mest stas å se at han faktisk også hadde øyne, nese og ører... Litt skummelt syntes Matheo, men det gikk bra. To tydelig stolte søstre her i alle fall!


En stolt, en søvnig og en litt skeptisk. En fin trekløver!


Etterhvert fikk vi nok av sykhusets body'er, så da kom de mest maskuline bodyene vi hadde (trenger vel ikke å si at det aller meste vi hadde fra før var rosa eller rødt...) frem fra glemselen.


Et øyeblikks stillhet, til ettertanke. Eller like før stormen slår til...


Heldigvis hadde barsel to dukker til utlåns. Med lånte bodyer og bleier så ble dette stas for både Savannah og Hedda. Her i en ivrig studie for å få med seg alle detaljene rundt amming. Savannah har allerede lagt dukka i klar ammepositur (for å amme gjør en jo fra navlen...), mens Hedda må foreta et lite helskift på dukka først... Tidlig krøkes den som god...storesøster skal bli!!


Vel. Til slutt kom dagen. Altså i dag. Ikke alle virket like fornøyde med å bli pakket inn i hentedressen...


Det er uansett en stor dag for oss. Nå legger vi oss alle mann. Og for første gang går det opp for meg: Jeg er ikke eneste hane i høneflokken lenger!!! HURRA!!! :-) :-) :-)

0 kommentarer:

baby growth
babies