CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 19. februar 2009

Bloggutfordring

Ja, da kommer vi også endelig på banen Cathrine og Reidar! Vi ble nemlig, med flere, utfordret av våre kjære venner i Tromsø til å finne tak i det 6. bildet i den 6. bildekatalogen for så å si litt om det. Nå er ikke vår bildeorganisering helt slik at denne nummereringen blir så enkelt å finne ut av. Men siden denne bloggen også mest er for Savannah og Hedda sin del, så tar vi tak i det bildet som matcher utvalgskriteriene best, og da ble det et bilde som vel aldri før har blitt vist her på bloggen. For de som ikke har sett utfordringen på bloggen til Familien Namsvatn så kan dere jo se den her.

Dette er et bilde av Eldbjørgs første møte med Savannah. Fikk jo svært raskt jentene ut på brystet slik at de fikk ligge der og vokse. Selv om dette medførte ganske mye jobb på sykepleierne rundt som skulle holde styr på alt utstyret rundt. Men du verden, så stas det var! Ser ut til at Savannah ikke er helt fornøyd her, men hun roet seg raskt når hun fikk ligge i ro. Ikke så moro å bli flyttet ut fra den trygge kuvøsen heller. Her er hun ferdig med sin runde på respirator og har gått over til BiPAP. Skal ikke gå inn på resten av utstyret siden de fleste nok har lest blogg og allerede kjenner igjen de ulike delene.


Spesielt å se tilbake på dette nå, og se hvor gjennomsiktige og små de var. Vel, små og små. Dette er Savannah og hun så nesten dobbelt så stor ut som Hedda på denne tiden. På bildet er hun også i en utstrekt variant. Spesiell opplevelse å sitte kenguru for jentene. En opplevelse som vi nok aldri kommer til å glemme, og som ga oss som foreldre svært mye!

Så var det utfordringen da. En må jo utfordre noen andre bloggere til å gjøre det samme. Nå har vi ikke så mange bloggere registrert, og siden de fleste er utfordret fra før så blir det bare Fam. Hegge igjen. Utfordringen er servert Rannveig!

0 kommentarer:

baby growth
babies