CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 18. februar 2009

Trapp igjen

Ja Hedda gir seg ikke. Har hun først oppdaget trappa, ja da skal trappa bestiges! Så igår sto de to jentene som ved en startstrek nede ved det første trinnet. Savannah ser litt mer skeptisk ut her, mens Hedda gyver løs på utfordringen med null frykt!


Og jammen kom hun ikke helt opp! Ikke bare en gang, men hun klatret hele trappen totalt 3 ganger i går!!! Etter hverandre, og uten spesielt mye pause i mellom. Her nærmer hun seg toppen og da økte frekvensen for der oppe har hun ikke vært så mye, og da var det nytt terreng å utforske.


Savannah har litt flere kilo å drasse på så hun sliter litt mer her. Står heller nede på gulvet og roper på Hedda etterhvert som søsteren forsvinner ute av synet. Du kommer etter du også sjø Savannah!


Vel oppe så snudde Hedda rundt og i full fart satte hun kursen tilbake mot trappa. Absolutt ingen tanke for hvor høyt det er ned hvis en skulle falle i trappa! Hvis vi skal se litt på størrelsesforholdet så ville det vært det samme som at jeg skulle hive meg på hodet utfor en 7 meter høy trapp. Huff... Men Hedda er blid som ei sol og ved godt mot!


Går en spennende tid i møte :-)

0 kommentarer:

baby growth
babies