CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 30. mars 2009

Geeks in training

Da pappan måtte kassere et av tastaturene så var det raskt to sett hender i nærheten som forbarmet seg over det. Og sjelden har vi sett de to leke så intensivt og lenge med samme leken. Og aldri har jeg hørt og sett noen skrive/dælje så heftig på et tastatur. Her forsøker Savannah seg på touch-metoden selv om fingrene nok er i korteste laget for dette enda. Hedda finner det bedre å styre lyden og ble helt hekta på volumhjulet.


Litt snufsete og snørrete Savannah i dag, men det kan være en ettervirkning av MMR-vaksina som hun tok. Tenkte ikke det kom så tidlig, men en vet jo aldri. Hvis ikke er hun sikkert litt dett i desa allikevel. Hedda er i alle fall i hundre, og har blitt et mareritt å skifte på. Skal IKKE ligge i ro på stellebordet nei! Hun som alltid har vært så grei til det. Men tidene skifter så nå er det full fart, overalt og alltid, som gjelder!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! vet ikke om dere husker meg, men vi prata såvidt sammen da vi bodde på levanger for 3 år siden. det ligger link til bloggen deres på bloggen til søstra mi: rannveig hegge, så derfor har jeg vært en anonym observatør til det som skjer hos dere :o) for noen skjønne småjenter dere har! hørte at dere har drevet med hobbyhøns lenge, og lurer på om dere har tips til en hønserase som evt er mer kontaktsøkende/kosete enn andre? eller er det mer individuelt fra dyr til dyr? jeg jobber i hj.spl i volda, og nå holder vi nemlig på å planlegge hønsehold ved omsorgssenteret, et samarbeid mellom dagsenter og omsorgsboliger. planen er å bygge en utendørs helårsbolig med plass til en 5-7 tupper som kan spre glede blant beboerne :-) hilsen astrid dimmen

Hans Roar sa...

Hei Astrid!
Navnet var litt kjent, men klarer ikke helt å plassere ansiktet :-) Men, men. Føler jo vi kjenner Rannveig litt via denne bloggingen så det er hyggelig å si hei til søstera også :-)

Når det gjelder rasehøns ja så finnes det helt klart mer sosiale høner enn andre, selv om det også er stor forskjell på hvert individ. Den rasen som jeg umiddelbart vil anbefale er Kochin. En godslik og myk rase som vi selv har hatt mange av. Vanlig i rasehønsmiljøer, men ser litt annerledes ut enn hva folk flest forbinder med høner. Ellers er nok Silkehøns også en sterk kandidat. Men sin pelsaktige fjærdrakt er den ofte en ettertraktet koserase. Ellers kan du også finne flere potensielle raser her på Hønsesafari. Lykke til med valg av høner! Det er masse å velge i!
PS: Må jo ta med Toppet Hollender også som helt klart er en av våre favoritter, men de er ikke så helt enkle å få til alltid...

Anonym sa...

Mange takk for tipsene! Astrid

baby growth
babies