CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 26. mai 2009

Full fart!

Det begynner å bli en stund siden jentene har benyttet gåvogna og gåbilen nå. Av sikkerhetsmessige årsaker har foreldrene pakket de ute av synet, og dermed ute av sinn for smårollingene. Men i dag så kom de for en dag. Gjensynsgleden var stor, og ferdighetene viste seg å blitt sterkt forbedret fra sist! Savannah hev seg over gåbilen, satte seg på den og brukte føttene til å komme seg frem! Sist så var det jo bare å skyve den foran seg. Hedda viste størst interesse for gåvogna og med en ukuelig optimisme så gikk hun løs på enhver hindring som dukket opp. Dette mått jo bare bli en liten filmsnutt :-)

Legg merke til hvor elegant Hedda snur gåvogna i starten av filmen. Og ikke minst hvor trafikkbevist den unge damen er på slutten av filmen da hun faktisk stopper opp foran en usynlig fotgjengerovergang for ... fluer :-) og peker på flua før hun fortsetter videre. Her skal ikke en eneste flue bli overkjørt!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Trafiikbeviste damer i funksjon,fortsetter det slik så kan det bli stilling ledig med å kjøre silo fra sætra. Lykke til!!!!
Hilsen farfar.

baby growth
babies