CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 7. mai 2009

Gastroenteritt

I går ble Savannah innlagt på sykehuset. Hun hadde gastroenteritt (diaré/omgangssyke) og bBlodprøvene viste at hun var dehydrert. Ikke kritisk, men nok til at de ville begynne behandling. Hun har jo nå vært syk siden helga og var særdeles slapp. Ville bare henge på oss, orket ikke holde hode spesielt mye og beveget seg ikke rundt omkring. Altså svært slapp til å være Savannah. Dette er jo noe som går over, men siden hun ikke ville ta til seg så mye væske så forstod vi at hun begynte å bli dehydrert. Pulsen var betraktelig roligere også. Så derfor var det greit å bli innlagt på sykehuset. Dessverre skulle det ta 10 timer fra hun ble innlagt til at det ble gjort noe, men seint i går kveld ble det da til slutt lagt inn venflon og hun har fått kontinuerlig intravenøst drypp i løpet av natta. Har fått i seg en bra mengde så vi får håpe dette går rett vei nå.

Og hvordan går det så med oss andre? Jo, takk... Prøver selv å befinne meg innen en radius på 5m fra do, koser meg med Cola og litt salt chips. Tok inn et knekkebrød i dag også! Så er vel forhåpentligvis på bedringens vei ja. Og de siste dagers situasjon trenger vi ikke rippe opp i... Eldbjørg er heller ikke helt i 100 men forhåpentligvis er hun også litt bedre i dag enn i går. Hedda derimot har vært i kjempeform frem til i natt. En av de uroligste nettene på lenge, og lite av maten som har blitt beholdt. Flere diarébleier i morges (og JA Svein, da bruker også vi papirbleier!) kan jo tyde på at hun begynner å få dette svineriet også. Men foreløpig er hun i greit slag så vi er spente på hvordan dagen går for hennes del.

Et lite lystig innlegg dette altså. Fra et sjabert mannskap som helst bare vil holde senga alle sammen :-| Men det er lys i enden av...uka! Håper vi!

2 kommentarer:

Rannveig sa...

Huff, stakkars dere :( God bedring til alle sammen, særlig de to små!

svein sa...

Smilefjes og go bedring ;-)

baby growth
babies