CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 22. mai 2009

Hagen

Varme sommerdager her i Levanger nå for tiden. Og det innebærer vanning av den nysådde plena... Skal vel ikke si sånt høyt, men vi håper på litt regn snart. Tror nok blomstringen ville skutt fart da! Men for all del. En nydelig dag har det vært, og en liten tur i hagen viste at blomstringen er i full gang! Her er det et av epletrærne i fin skrud.


Pæretreet er også skjønt med sine hvite blomstre.


Noe av det mektigste er kirsebærtrærne når de står i full blomst. Her er et par av de i sin hvite drakt.


Må vel ta med plommetreet også. Litt mer beskjedne blomster her, men hyggelig å se at det sannsynligvis blir frukt på treet allerede første året!


Starter innlegget med å si at den nysådde plena må vannes, så da må jeg vel ta med et bilde av den også. Ser jo jammen ut som ei fin og fyldig plen :-) Skal vel sies at vinkelen og makromodus kan vri litt på sannheten, men faktisk så begynner det å komme noen små spede spirer rundt om.


Savannah er fortsatt tett og har tydelig tendens på krupp. Nettene er sånn både og når det gjelder søvn og pust, og det høres også tydelig utover dagen at hun sliter litt med pusten. Inhalasjonene hjelper heldigvis litt, og hun selv er blid og i grei form ellers. Her trener hun på å gå med skolesekk. Er vel ikke mange årene til det blir en realitet... Syntes det var moro å gå litt med Heddas sondematsekk.

1 kommentarer:

Rannveig sa...

Så flotte frukttrær. Høres veldig kjekt ut å kunne høste fra sin egen hage :) Og god bedring til kruppejenta!

baby growth
babies