CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 5. mai 2009

Skitsjau

Savannah er ikke i form akkurat. Er på det tredje døgnet nå med diaré, oppkast, feber og generelt 'kroppsklein'. Den ellers så livlige og høylydte jenta er nå svært så rolig. Sover, sover, sover, drikker litt vann, sløv, sover... Hedda synes nok at søsteren er svært så kjedelig for øyeblikket. For hun er selv i ganske bra slag. Har heldigvis ikke fått diaré enda. Regner nok med at det kommer, men så lenge maten holder seg noenlunde innabords så er vi fornøyde.

Men Savannah ja. I natt så skrek hun til slik at mamman gikk opp for å sette i smukka eller hente kosebamsen hennes. For som regel når hun skriker til på natta så er smukka et annet sted enn i munnen, og bamsen er enten langt ute på gulvet (merkelig...) eller et annet sted i senga. Men denne gangen så var det ikke smukka eller bamsen. Jeg ble også ropt opp. Kunne virke som om mamman trengte noen ekstra hender. Og jammen skal jeg si vi våknet. For i senga lå ei jente innsmurt i .... tja, la oss bare si at hun hadde en litt ekstrem diaré. Hele ryggen, hele jenta, senga, sengeklær, bamse osv... Opp med vindu slik at det var mulig å puste, skifte, dusje, vanne, dusje igjen, bytte på seng... Til slutt så var det klart for å legge seg igjen.

Heldigvis skjer jo dette sjelden. For selv om dette er hverdagskost for Hedda når det gjelder sprutbrekninger inkl tøyskifte og sengetøyskifte, så er det barnemat imot når væsken kommer ut den andre veien!

Så nå håper vi at Savannah retter etterhvert, og at Hedda ikke får det. Så sannsynlig som det høres ut...

1 kommentarer:

LilleTorden sa...

God bedring Savannah-mor.
store klemmer fra

gi Hedda non klemmer oxo.
Håper du slipper unna!

baby growth
babies