CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 27. juni 2009

Konsertdagen!

Da var dagen her! Jentenes store musikalske yndling, Lisa Børud, hadde konsert på torget i Trondheim. Med nesten skyfri himmel, stekende (nesten altfor stekende) sol, masse folk og god stemning var alle kriterier på plass for en super opplevelse! Og 13-åringen med 7 plateutgivelser innfridde!! Var ei Heddamor i god konsertform som digget musikken!


Etterpå var det en liten tur innom parken hvor Savannah fikk prøve hvordan det var å gå på gress. Joda, det begynner å bli mer plen-aktig hjemme her også, men ikke så tykt og fint som i byen! Storkoste seg hun også med mye oppmerksomhet og fint vær.


Og en ekstra takk til den fyren som fant opp air-condition i biler! Foruten det så tror jeg ikke turen hjemover i de utvendige 28 gradene ville vært så enkelt. Nå blir bare utfordringen å få de til å sove her hjemme. Ikke akkurat kjølig her inne heller nei... Ei god og varm natt ønskes alle!

3 kommentarer:

nordlending sa...

Si aldri, ALDRI, -at d e for varmt!!!

turid sa...

Hei igjen.
Har vært innom bloggen mange ganger, så nå er det på tide med en liten kommentar. det er så kjekt å se disse flotte jentene som vokser og prøver nye ting. Det fyller meg med takk. KHåkper dere får en fin sommer med mye bading og alt som hører med. Turid

Hans Roar sa...

He,he. Ja, du nordlending. Enig i det. Vi får klage når det dårlige været kommer! Selv om det noen ganger hadde vært greit med en mellomting...

baby growth
babies