CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 30. juni 2009

Bææ!!

I dag bestemte vi oss for å ta en tur ut i det fri. Var en setervoll i nærheten som skulle være i drift og selge mat, så vi ville legge turen dit. Helt til vi kommer litt innover stien og finner ut at den så absolutt ikke var laget for å kjøre tvillingvogn... Heldigvis hadde vi sykkelvogna, men heller ikke den klarte å ta seg frem på stier hvor det nok mer er beregnet for foreldre med bæremeis. Vel, vi snudde, pakket sammen og dro et annet sted :-) Og her var det MASSE sauer! Skal si at jentene fikk terpet på: "Hva sier sauen?" En liten rast ved sjøen ble det også tid til.


Måtte også ta med et par bilder fra litt senere på kvelden. Når de leker godt sammen så blir humøret fort SVÆRT bra! Nå er det ikke så langt fra SVÆRT bra til SVÆRT dårlig, men her er i alle fall de to turboene rett før leggetid. Kanskje ikke rart at vi slet litt med å få de til å sove i natt... Og nei, Hedda går ikke på Red Bull ;-D



Nok en nydelig sommerdag går mot avslutning. Suverent fint vær, en liten regnbyge for å kjøle oss ned, men jevnt over en temperatur på rundt 24-27 grader. Topp!

0 kommentarer:

baby growth
babies