CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 12. juni 2009

Sykling og lesing

Det hender seg at de to knektene rydder litt i aviskurven, og finner noen ganger ting som ikke akkurat ble utgitt i går. Her har Savannah forbarmet seg over julehefte med Tommy & Tigern. Tok henne i å gå og lese, og selv garvede Tommy & Tigern lesere må vel bli imponert over at den lille dama får med seg poengene når hun leser opp ned... Humret i alle fall godt der hun stod midt på gulvet og leste for seg selv.


Ellers har vi vel skrytt av at vi har hatt noen sykkelturer hele fam'en, så vi fant det for godt å ta et bilde for å kunne dokumentere dette. Ser at det kan ligne på et konstruert bildet for anledningen, men faktum var at det ble tatt 1 min før vi startet på vår 3-mils tur for å besøke venner i omegn. Pust, pes... Men jentene lo og hadde det særdeles moro på turen. Tydelig at de trives der nede ved veien.


En liten oppsummering av status bør vel også være med. Begge jentene er nå på antibiotika-kur igjen for diverse betennelser (øre/svelg m.m.), men feberen har heldigvis forlatt kroppene så vi øyner en bedring der fremme. Så får vi bare håpe de holder lenger enn 1 uke før de blir syke igjen neste gang :-) Begge to har vokst i lengden og målingen i går viste at Savannah tviholder på de 2 cm foran Hedda (76,5 cm vs 74,5 cm). Vekta går også litt opp, men det er et eget kapittel som jeg ikke orker å berøre her i kveld. Ernæring er et vanskelig tema og en utfordring som krever det meste av begge foreldre hele døgnet. Men, men. Kan være jeg tar litt om disse utfordringene i et annet blogginnlegg engang. Akkurat nå får vi glede oss over at begge har god motorikk og leker som bare det. Leker over hele stua etter et par minutter ved lekekassen... Utrolig godt gjort! Bruker jo lenger tid på å samle sammen.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

man skal vel egentlig ha hjelm på oxo når man sitter inni sykkelvogn... det fikk hvertfall vi beskjed om da vi kjøpte sykkelvogn!

Unknown sa...

Det er nok ikke påbudt med hjelm nei. Jentene sitter fast og ved velt så fungerer håndtaket bak som veltebøyle. Det er kun ved direkte påkjørsel at faren er der. Og da er nok mer enn bare hodet utsatt... Uansett så anbefalte forhandler å ikke bruke hjelm her da opplevelsen for jentene blir dårligere og de kan bruke vogna kortere periode (blir ikke høy nok til å takle store hoder med hjelm). Så tror nok hjelm er en helt frivillig sak her, og nok enda mer aktuelt hvis vogna ikke har veltebøyle.

baby growth
babies