CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 19. juli 2009

Namsskogan

Ja, da kommer bildene som jeg vet flere venter på. Nemlig fra vår tur til Namsskogan familiepark. Dette ble vår ferietur i år, og også Heddas første overnattingstur borte fra hjemmet (foruten på sykehus). Vi var svært spente på hvordan det skulle gå, og ikke minst hvordan mangelen på søvn ville påvirke oss foreldre. Men med en del planlegging, endring av måltiders tidspunkt, mengde og hastighet, samt redusert matinntak så gikk dette overraskende greit. Er nok svært glad for at dette ikke gikk over enda flere dager, men for de to nettene vi var der så gikk det ganske bra. Og for ordens skyld: Vi var tilbake på vanlig mengde og måltider dagen etterpå, så Hedda får sin tilskrevne dose nå.

Vel, mange bilder ble det, og her er et lite utsnitt av de. Bildene sier nok selv, så skal ikke skrive så mye rundt de.

Savannah ble ganske interessert i en lite motorsykkel på fjær og syntes det var moro å vaie noen sekunder på den.


Hedda og pappan nyter en is i det nydelige været! Om ikke så mye gikk inn i munnen, så var det veldig arti!!


Kvelden innebar kveldsmat på en solfylt veranda.


Utpakkingen av koffertene sto Hedda for. Kanskje ikke akkurat planlagt fra vår side, men du så moro for midtpunktet!


Så var det familieparken da. Fantes det ikke noen dyr der? Joda, masse! Og selv om vi voksne nok satte mest pris på nærkontakten med bjørn og ulv (dessverre glimtet gaupa med sitt fravær) så falt jentenes interesse mer på det bedagelige slaget. Nemlig på en alpakka.


Og på en steinaldersau.


Faktisk så var disse to dyreartene så interessante at da vi gikk derfra så måtte Savannah snu for å gå tilbake og si ha-det-bra :-) Gikk raskt fra oss andre, tilbake, bort til gjerdet og vinket til de. Ikke så veldig redd nei!


Både Hedda og Savannah la sin elsk på ei trampoline. Ikke at de hoppet og tok salto akkurat, men med litt svikt i knærne og god hjelp fra foreldrene så ble det da litt "hopping" etterhvert. Her har Savannah fått tak i videokameraet og forsøker febrilsk å få foreviget Heddas hopping. Øvelse i å få av kameralokket gjør mester...


Hopping var visstnok veldig moro! Og selv om fart er vanskelig å få frem på bilder så kan fotografen skrive under på at det her var hopping for alle penga!


Selv to sjarmtroll i en familiepark må slappe litt av. Men det var ikke enkelt. Så søvn ble det ikke stort av på dagtid. Blid og fornøyd er vi uansett :-)


En annen favoritt ble geitene.


Denne killingen syntes Savannah var ganske tøff, mens den på sin side nok ikke var like overbevist om at Savannah var verdt å bli kjent med.


Det var heldigvis flere geiter tilstede og de var mer voksne og hadde sans for nærkontakt med mennesker. Her Savannah på full fart inn blant tre eksemplarer.


Alt må læres når en er liten, og Savannah fulgte nøye med på alt geitene foretok seg. Selv om vi nok ikke ville finne dette særlig interessant eller fornuftig...


Vel, geitene var trivelige og Savannah ville absolutt ikke dra derfra. Hedda var nok mer skeptisk så derfor ble det ikke noe bilde av henne i denne sammenhengen.


Vel tilbake på hytta etter to dager i parken. Middag skal inntas, og denne ettermiddagen så tror jeg begge hadde bestemt seg for å være så rar som overhode mulig. Tok over 30 bilder hvor alle viser nye og merkelige ansiktsuttrykk og grimaser. Her er bare en liten smakebit :-)



En flott tur til et flott sted. Vi var svært fornøyde med turen og glad for at alt hadde gått så bra. Og hva passer vel da bedre enn å oppsummere med et av Heddas flotte glad/spekulative/forventningsfulle ansikt...


Borte bra, men hjemme betraktelig enklere :-)

2 kommentarer:

Rannveig sa...

Ser ut som dere hadde en kjekk tur! :) Hvem sier at man behøver å dra så fryktelig langt for å ha ferie..? Vår ferietur i år går til Skogn om et par uker ;) Godt å se at jentene er i godt humør og fornøyde, selv om dere strever med og antagelig bekymres ang næringsopptaket til Hedda. Tenker på dere og håper på bedring for henne!

Heidi Marie sa...

Så ut som dere hadde en flott tur dah... Håper vi rekker å få til et besøk. Må forresten ha mob.nr til en av dere... gamlemoben tok seg en runde i vaskemaskina... så trenger å få samla inn kontaktlista til min nye mob.

baby growth
babies