CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 1. juli 2009

Mat!

Savannah har begynt å spise selv. Det vil si - ikke akkurat SPISE selv, men i alle fall håndtere maten LITT selv. Ja, jeg vet at mange nok vil si at det var på tide, men sånn er det bare. Har forsøkt lenge, men ikke vært så veldig flink. Nå begynner hun å få litt mer tak på det, men det kan fortsatt føre til en litt rotete seanse. Lenge har leverpostei vært favoritten på brødskiva, men i det siste så har kravet kommet om rødbeter i tillegg! Ja, faktisk rødbetsalat! Tenkte ikke at små tasser spiste sånt, men det smaker visstnok godt for denne kroppen. Men hvordan går det så når en skal spise brødskive med leverpostei og rødbetsalat selv? Jo, sånn :-)


Og hvor mange brødbiter kan man få inn i munnen samtidig? Jo, akkurat litt for mange...


Og med et slikt måltid så blir hendene slik etterpå...


Vel, det finnes vann og såpe i massevis så ikke noe problem!

Savannah hadde ellers en fremføring av sin første setning i dag. Har jo mange "ord", men i dag var det første gang vi hørte hun satte de sammen og ikke bare som frittstående ord. Var nemlig på stranda en tur i dag, og da så hun mange andre som badet. Og nå for tiden så kaller hun alle som går på to bein for "bebi". Så idag kom det: "Bebi bade"! Joda, baby'ene badet! Må vel være en av de enkleste setningene, men det skal ikke mer til for å gjøre foreldre stolte :-) !!

1 kommentarer:

Irene sa...

Gratulerer!! Både til de stolte foreldrene og til de stadig fremadstormende skjønne jentene! Det er veldig kjekt å få ta del i de ulike framskrittene! Lykke til videre - og mange takk for at du skriver blogg, bror!
God natt alle 4 fra Irene

baby growth
babies