CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 28. januar 2009

En epoke er over

Ja i dag var det nesten så vi flagget på halv stang. Ikke sånn offentlig, men i alle fall i hodene våre. For i dag fikk Hedda det siste som var igjen av morsmelka fra fryseren. Hedda har jo ikke ammet siden påska i fjor, men for at hun også skulle de viktige stoffene som morsmelka inneholder så har brystpumpa vært i aktivt bruk mange ganger om dagen. Fryseren har blitt fylt med melk, men når pumpinga nå er over og siste boks med melk er tatt ut av fryseren så føles det nesten litt vemodig også. Skal uansett være stolt over at Hedda har kunnet denne viktige næringen så lenge (i de siste månedene vekselvis med annen sondemat). Så bra jobba mamman!!

Vel, det har vært en god stund siden siste innlegget her på bloggen nå. Tror vel aldri det har vært så lenge dødtid. Men for all del. Det er ikke dermed sagt dødtid i heimen!! Jentene er mer aktive for hver dag, så her er det ikke å hvile på laurbærene! Selv om det nå er lenge siden vi snakket om "Savannah og Hedda ser på hverandre igjennom et vindu"-leken, så er den fortsatt like aktuell :-) Men nå reiser Hedda seg opp selv også så da fikser de dette helt selv.


Skuffer og skap er veldig interessant, og Savannah benytter enhver anledning til å sjekke hva vi har rotet sammen rundt om i skuffene. Har nå funnet ut hvordan hun skal opp skapdørene uten at de klapper igjen, så nå er vel ethvert skap en potensiell lekekamerat... Og hun har funnet ut at det egentlig er fryktelig mye som ikke er lov... Merkelig.......... Finner henne stadig i denne situasjonen, med ett eller annet i hendene som noen sekunder tidligere lå i en skuff...


Uka har ellers vært ganske grei. Litt hektisk for Hedda kanskje hvis en tenker på at hun på mandag var hos kiropraktor, tirsdag med fysioterapeaut, onsdag på ØNH-undersøkelse og deretter spisemøte med logoped, fredag hos ernæringsfysiolog og besøk i huset i helga. Men døgnet har mange timer, så ser en slik på det så kan en rekke mange flere møter/undersøkelser. Er nok bare det at Heddas "kjernetid" fortsatt er mellom 1130 og 1230, så da presser vi så mye som mulig inn i det tidsrommet.

Om det ellers har skjedd noe nytt? Tja. Hedda krabber avgårde i turbofart og reiser seg opp overalt hvor det er mulig (eller ikke mulig...). Begynner å bli litt mer stødig også, så fremgangen rent motorisk skal en ikke si noe på. Savannah synes det er kjedelig å stå i ro, så hun beveger seg rundt omkring langs alle mulige kanter, og eksperimenterer for å finne ut hvor lang avstand det kan være mellom to stoler hvis hun ønsker å gå fra den ene til den andre. Lange hender på den jenta ja!

Babytida er over, jentene har blitt litt over 14 måneder nå, og under 1 måned igjen til de "egentlig" skulle fylt 1 år (les: termindato). Dette har vi nå tatt på alvor og diverse utstyr knyttet til babytiden legges ut for salg på finn.no. Bl.a. bag'ene til tvillingvogna som jo nå er altfor små til at de kan ligge oppi. De liker forresten sportsvogna mye bedre og synes nok det er stas å kunne se seg litt om når vi drar rundt omkring.

Satser på at det ikke skal bli så lenge til neste innlegg her, men ser også at dagene fylles opp med mye som skal gjøres. Er derfor ikke første pri lenger å innom bloggen. Men noen drypp i ny og ne blir det da :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Koselig å høre oppdateringer... Vi flagger oxo på halv stang her nede på Nøysom... men av en helt anna grund! Pappa satte seil natt til 21. januar 09. Nå er han trygt i havn og sluppet unna alle smertene. Foreløpig har dagene gått ganske normalt... jeg vet jo hva som er skjedd, men det har absolutt ikke gått opp for meg enda. Idag er det begravelse kl 14... Tror det blir en fin dag... rammene rundt dagen er hvertfall fine og vi har bare gode minner!

Tilsist vil jeg si: ALL ÆRE TIL FRUA I HUSET... så mange mnd med pumpa: SUPERFLINK DAME ALTSÅ!!!

Anonym sa...

Sannelig har mamma'n vært flink!! Den innsatsen står det respekt av. Så er det så kjekt å se at jentene stadig har framgang. De er så herlige! Godt at de er nysgjerige og undersøker skuffer og skap. slik skal det være. Den som ikke er nyfiken lærer ikke så fort. Gleder meg med dere. Gud velsigne dere alle fire. Turid

baby growth
babies