CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 19. januar 2009

Tripp trapp

I dag var jentene en liten tur til kiropraktoren igjen. Vi ønsket å få en gjennomgang av ryggene og siden vi selv går der jevnlig så var det ganske naturlig. Også veldig greit å sjekke Hedda siden det ofte kan være litt skjevhet etter slike Duktus-operasjoner som hun var igjennom. Da måtte de jo utvide ribbeina, og det kan henge i litt. Men heldigvis så alt veldig bra ut. Noen få korreksjoner så er vi nok godt i havn her. Utrolig godt å få en bekreftelse på at ting ser bra ut.

Senere på dagen så fikk vi plutselig se dette!


Hvordan Savannah har kommet seg opp på første trinn i trappa, se det vites ikke siden det er første gang dette har skjedd. Moro at hun hele tiden tøyer grensene sine, selv om det til tider vil kreve mer av oss som foreldre... Men skal vi virkelig se på noen som har store fremskritt så må vi se på Hedda. Skal si hun har utviklet seg! Krabber nå raskere enn Savannah åler, og forsøker å reise seg opp overalt. Har en utrolig styrke i armene, og i dag dro hun seg opp på føttene etter én hånd!

Men de to små er også opptatt av mer enn bare skuffer, planter, trapper og duker. I kveld samlet de seg for å se Barne-TV. Donald Duck og Mickeys klubbhus ble en slager :-)


Ble litt vel nært TV'en dette så en måtte flytte de, men interessen for lyd og bilde er så helt klart til stede!

Godt nytt er det også at Savannah nå sover litt bedre om nettene igjen. Etter mange tøffe kvelder/netter så har vi nå hatt et par netter med søvn på oss alle tre, og det er utrolig godt! Søvn er undervurdert inntil man får barn selv!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så mange gode nyheter på en kveld! Veldig godt at Savannah sover bedre, slik at dere får mer søvn. Det må være gull verdt..

Så flink jentene har blitt! Og de dytter stadig hverandre videre,spennende! Arti at Hedda også får være læremester for Savannah, og ikke bare motsatt. Det er utrolig kjekt å følge med! Mange takk for bilder og glimt, det er dagshøydepunkt å se at det er nytt på bloggen :-)

God natt, sov godt alle 4!
God klem fra Irene

Anonym sa...

Utrolig morro å lese og se bilder fra deres hverdag med små og store fremskritt. Gi alle di tre jentene dine non skikkelige knusekoser fra oss på Nøysom! (og jenter... gi far i huset en skikkelig mosekos tilbake fra oss)

baby growth
babies