CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 16. januar 2009

Se, hun har reist seg selv!!

Ja, det var reaksjonen da jeg plutselig oppdaget at begge jentene sto oppreist ved siden av en stol i dag. Savannah reiser seg jo opp absolutt overalt nå, men Hedda har jo hatt ganske kort tid i krabbende posisjon så vi hadde ikke forventet dette enda. Men i det siste så har hun reist seg opp på knærne så at det var noe som lå i luften, ja det forstod vi. Det var allikevel litt uvirkelig å se at hun faktisk klarte å reise seg helt opp helt alene! Fantastisk!

Savannah er på bedringens vei ja. Fortsatt pencilin et par dager, men snart ferdig med den også. Søvn er ellers et litt udefinert begrep for Savannah. Noen ganger betyr det lange rolige minutter/timer for foreldrene, mens det andre ganger betyr korte rolige minutter... Men for et par dager siden så sov hun så godt etter formiddagsduppen at vi bare måtte ta et bilde. For her så har hun altså snudd seg og ligger med hodet ned i fotenden av senga. Oppå dyna og oppå kose-sauen sin. Uten sokker og helt i sin egen verden... Litt søtt :-)


Leken "Savannah og Hedda ser på hverandre igjennom et vindu" er fortsatt en stor slager her. Savannah reiser seg opp og roper på Hedda. Da er det bare å sette henne på den andre siden, og dermed er showet igang. Merkelige greier, men de synes at det er hysterisk moro selv.


Hedda har ellers lagt inn ekstragiret når hun krabber nå. Det er nesten så vi vil si at hun krabber raskere enn Savannah. Hedda kommer som et lite olja lyn bortover gulvet når vi roper på henne, og det er jo moro.


Må bare ta med et bilde av Savannah i sin favorittpositur om dagen. Svært ofte finner vi henne sittende sånn. Stabil og fin så hun har full kontroll og god oversikt. Har blitt riktig så stram i ryggen og ser raskt hvor hun skal sette inn støtet for å komme søsteren i forkjøpet når det gjelder å raske til seg leker... For begge skal selvsagt alltid ha den eksakt samme leken...


Vinden blåser sterkt rundt huset nå, og vi er glade for at vi får være inne. Satser på ei god natts søvn nå, både for store og små, og ønsker alle lesere ei god helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Var så spent på hvordan det har gått med Savannah og feberen. Godt det har gått rette veien. Hun hadde en god søvn etter bildet å bedømme.

Så fantastisk at Hedda har reist seg! Det er ei dame med tæl i så hun kommer nok ikke til å ligge etter søstera i løypa på det området så lenge. Det er så godt å se framgangen. Ha ei fin helg. Turid

Einar Isak sa...

Hærli å se dæm søtingan dokkes:P

E vel strax frisk æ å så da ska æ kom MASSEVIS på besøk:P hehe...

Flink Hedda e som klare å hold kom sæ så fort! å fint å hør at sykdommen dempe sæ:D

Glede mæ virkel te å sjå dæm leik derre Savannah og Hedda ser på hverandre igjennom et vindu leiken... hehe...:P

Koz å klæmm te dokk allj:P

baby growth
babies