CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 10. januar 2009

Feber...

Så er feberen kommet igjen. Ikke til Hedda, men på besøk til Savannah. Hun har hanglet nå og vært 'kroppsklein' med feber i et par dager så ikveld dro vi på sykehuset for å sjekke. En ikke altfor pigg Savannah i fanget på mamman i et forsøk på å få i henne litt mat før vi dro.


Sist hun ble syk så var det jo få signaler på forhånd som indikerte ørebetennelse, så derfor ville vi få sjekket henne nå. Feber på 40 er jo ikke unormalt for småtasser, men allikevel ikke trivelig når det er litt Paracet ombord også. CRP viste litt forhøyede verdier og ørene var litt røde. Ikke så mye hver for seg, men tilsammen nok til at legen satte henne på medisin. Så får vi håpe at hun får sove litt i natt. De siste nettene har det blitt litt så som så med søvn, både på henne og på mamman. Jeg for min del har sittet nattevakt siden nattvakta ble sykmeldt på fredag.

Og Hedda? Jo, hun holder på å lære bort krabbeteknikker til Savannah når Savannah er såpass i form at hun vil leke. For Hedda krabber mer og mer nå, og jammen har ikke Savannah begynt å lære teknikken også. Går ikke like fort som å åle enda, men det kommer nok etterhvert.

3 kommentarer:

Anonym sa...

stakkars søte savannah. Sender en god "bli frisk klem" Håper det går fort over. Kanskje dere skal sende læremester Hedda til tromsø en tur også? Litt krabbing hadde gjort susen!

Anonym sa...

God bedring lille venn! Håper søs slipper unna! Artig at di krabber begge nå dah... hihihi. Tord har oxo vært dårlig... men er frisk nå. takk og lov for det! Han spiste ikke anna enn pupp på over ei uke og føyk ned nærmere 2 kg. Omgangsjuka er no kiipe greier. Mange som har hatt det her nede. nesten alle vi kjenner. Får håpe dere slipper unna den biten oxo. Nå skjønner jeg litt av hvordan dere hadde d med Hedda og sprutbrekninger tidligere.

Anonym sa...

Vi ønsker god bedring for Savannah, og nattvaktene. Jesus har kontroll med det alt, stol på Han. Hilsen med godnatt klem fra oss i Budala, med Matt. 8,14 - 17.

baby growth
babies