CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 6. september 2008

Dag 285

Savannah fortsetter å åle seg rundt omkring. Får godt tak med håndflatene på flisa så det går unna. Men en må jo ha seg en liten pause iblant. Ikke akkurat en 5-minutter, men mer en 20-sekunder... Så er det full gass igjen!


Hedda har startet opp med inhalasjoner igjen for å se om vi kan få bort siste rest av ekstra oksygenbehov. Får nå da Ventoline og Pulmicort to ganger om dagen, og som vi ser her så har ikke jenta glemt gamle kunster...


Har også startet med Losec, men nå i flytende form og det går greit å sette i PEG'en. OM det har noen effekt - se, det vet vi ikke enda, men det er verdt et forsøk. Hun har den siste uken hatt økende mengde sprutbrekninger og redusert interesse av å innta noe som helst via munnen. Vi er klar over at dette kan gå litt opp og ne, så en får bare ta det litt med ro. Hun er i alle fall i godt humør det meste av dagen!

Ellers har dagen gått med til baking og baking og baking. Jammen har den nye kjøkkenmaskina fått prøvd seg! Mye godt har det blitt også, men ikke alt finner veien til magen med det samme. Fryseren får litt også. Sikkert smart for fremtiden og for midjen. Og for fremtidige gjester :-)

0 kommentarer:

baby growth
babies