CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 2. september 2008

Dag 281

Hedda har begynt å få smaken av tærne sine!! En merkelig hobby, men dog veldig lærerik og motorisk riktig. For jammen har også hun nå begynt å finne føttene, dra de til seg og smake på tærne. Dette har hun ikke hatt styrke og koordinasjon nok til tidligere, så vi er veldig stolte nå. I tillegg er det nesten så hun klarer å rulle seg rundt fra ryggen til magen. Fysioterapeauten var i alle fall godt fornøyd i dag. Bare med en liten finger til hjelp på skulderbladet så kom hun seg rundt, og ble ikke utkjørt før det hadde gått mange minutter! Løfter seg også såpass mye opp nå at PEG'en ikke blir så mye til hinder for mageøvelser. Og så en siste ting: For hun har nå fått følelsen av underlaget med føttene. Dermed sparker hun nå fra litt, og vil gjerne forsøke å stå. Setter føttene under seg så raskt vi løfter henne opp og det er jo bare utrolig. Har kommet veldig raskt dette. Ikke at hun står like stødig som Savannah nei, men hun holder i alle fall beina noenlunde godt under seg. Topp!!

I kveld var Savannah med foreldrene ut på vift igjen. En samling av gode venner over en kopp kaffe. Men Savannah var ikke helt i humør (les: overtrøtt) til de lange samtalene... Men sovnet heldigvis etterhvert. Og jammen gikk det ikke bra etter at hun til slutt la seg i bag'en og sovnet der. Faktisk sov hun videre i bilen, og sovnet også når vi kom hjem. Utrolig. Godt å komme litt ut sammen med venner og bare slappe av. Kjenner det blir som en liten drivstoff-påfylling og gir en nytt mot og kraft til å se morgendagen i møte med et smil og pågangsmot. Så får vi bare fylle på med litt søvn også nå så blir dette bra. Natta!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Det er så godt å se at det går så fint framover med Hedda. Hun ser ut til å være ei tøff lita dame, som ikke gir lett opp. Hun kommer nok til å klare seg i livet. Så har hun jo ei flott "storesøster" å strekke seg etter.
Bra at dere kommer dere litt ut og får det sosialelivet i gang igjen. Det er en god måte å hente krefter på. Ha en fin dag. Turid

Heidi Marie sa...

Takk for koselig hilsen i bloggen! så flott å lese om alle fremskritta til Hedda! stå på jenter. Og så fine di ble i strikkedressene sine! tror jeg må få noen til å strikke no liknende til Tord så han har i vinter!

Anonym sa...

Takk for i går! Veldig trivelig:)
Du, angående den isen...vi har sånn is på verdaln altså. Har ikke det kommet til Levanger enda, eller? Iren

baby growth
babies