CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 26. september 2008

Dag 305

Enkelte dager tar en nesten ikke bilder, mens andre dager så blir det særdeles mange. Gårdagen var en dag hvor øyeblikket skulle fanges, og jammen lyktes vi ikke med ett bilde i alle fall. For hva er vel mer moro enn å ligge sammen oppå mamman og le over rare lyder og grimaser? Latteren satt i alle fall ganske løst en stund.


Ellers lite nytt å fortelle. Dagene går som vanlig. Mye av tankene går på mat og vekt, og selv om en ikke bare skal fokusere på det så er det lett for at tankene og samtalene dreier seg om dette temaet. Kan være at vi oppmuntrer til det også ved å snakke om det hele tiden her på bloggen, så fremover så skal vi forsøke å ikke fokusere så mye på dette. Utfordringen rundt dette temaet er dermed så helt klart tilstede hele tiden selv om vi ikke nevner det. For ved siste veiing så hadde Hedda gått ned 20g. Det er en utfordring å teste ut for å finne den rette kombinasjonen og mengden og metoden for å gi maten slik at ikke så mye kommer opp. Men som sagt så skal vi ikke fokusere så mye mer på dette, og heller fokusere på alt som er positivt. Det blir mer korrekt for Savannah sin del også, slik at ikke all fokusen blir på Hedda og hennes utfordringer.

Ser av historier fra andre tvillingforeldre hvor den ene av barna har hatt forskjellige utfordringer, så er det raskt det "friske" barnet som får det tøft siden alt dreier seg om den andre. Så dermed må vi fokusere på å fordele oppmerksomhet og bistand noenlunde likt. Kan komme til å bli en utfordring ja, men skal være vesentlig for barna.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen! Har ikke vært på nett på ei uke så det var spennende å kikke i dag. Mye festlig å se på bildene! To herlige jenter med smil, og tårer. Så er det godt å se begge sider også når det gjelder livet deres. De har det ikke likt, og det at at dere forteller oss, at det er slik, er positivt. Vi blir jo minnet om det problemet Hedda har og husker lettere å nevne det for Herren. Så får vi takke for at Sawannah slipper det problemet og kan tåle litt mer og være med på litt mer. Turid

baby growth
babies