CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 23. september 2008

Dag 302

De små fingrene er skarpe i kantene og lynraske når en minst venter det. For det fikk i alle fall Eldbjørg erfare da Savannah klappet til henne og ga henne et fint lite kutt i leppa. Men etterpå var de perlevenner igjen da, så langsint er ingen av de :-)


Men så fikk vi trivelig besøk i dag også! For Miriam kom kjørende en tur! Nåvel, med hjelp av mamman og jentenes tante da. For Miriam ble født på eksakt samme dag som Savannah og Hedda. Det skulle man nesten ikke tro da de lekte seg sammen på gulvet. Men med korrigeringen inn i alderen til jentene så har vel egentlig Miriam kommet 3 måneder lenger. For se - hun kan sitte helt selv og leke seg! Savannah finner det høyst merkverdig at det dukker opp noen som ser nesten like stor ut, men som kan så mange tøffe triks!!


Vel, når jenter møtes så skravles det. Og her utveksles nok mang en nyttig idé mellom de to nye vennene. Men så var det den fotografen da. Savannah ble litt tatt på senga, mens Miriam ikke er helt fornøyd med at noen trenger seg inn på privatlivet hennes...


Tid for å prøve krefter. Men her kommer du nok til kort foreløpig Savannah. For etter et par sekunder så har Miriam distansert henne på gulvet. Rask ja! Går vel raskere når en bruker føttene også...


Savannah kastet inn håndkleet til slutt, så da fikk Miriam ta kontroll over plassen selv, noe hun ser ut til å trives godt med. Fin jente ja! Og blir nok en flott leirkamerat når de blir litt eldre.


Hedda på sin side lå og fikk mat under det meste av besøket, men etterpå så var hun også blid som ei sol! Hun har nemlig lært seg hva grisen sier. Eller, kanskje ikke akkurat lært seg, men hun ler i alle fall en trillende latter når hun får høre hva grisen sier...!!


I går hadde Hedda besøk av fysioterapeuten igjen, og etter intensiv trening på å rulle over fra rygg til mage, så klarte hun det flere ganger (med litt hjelp). Tror det ble en vitamin-innsprøytning, for utover dagen så snudde hun seg helt selv 3 ganger til!!! Vi var da spent på hvordan det ble i dag, og med litt hjelp så kom hun også nå over på magen. Og det ser jammen ut som om hun synes det er litt moro også! Savannah har også nettopp oppdaget hva som var moro og i bakgrunnen så aksellerte hun ganske raskt...


... og kom snart frem til kameraet, bare for å finne ut at hun ikke fikk ta på det. Noe som gjorde at en litt overtrøtt Savannah begynte å hard-skrike med tårer som en foss, mens Hedda synes det hele er ustyrtelig morsomt :-) :-)


Hedda var faktisk så i slaget at hun bare måtte le litt til :-)


Kanskje de gledet seg til morgendagen? :-) :-) :-) :-)

2 kommentarer:

Eiken sa...

Så mange fine bilder av tuppene! Gleder oss til vi får låne dem når mamma og pappan skal "ut på livet"(hva nå enn det betyr da...:)

Anonym sa...

Begynner å se forskjell på jentene nå. I allefall på bildene. Hedda er tydelig lik Eldbjørg mens Savannah synes jeg er mer lik Hans Roar. Stakkars Savannah som ikke fikk trykke på kameraet. Kanskje hun vil bli fotograf? Også ler Hedda når hun er lei seg. Hva slags oppdragelse er dette!? ;-)

baby growth
babies