CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 21. september 2008

Dag 300

Dag 300 siden jentene ble født! Litt moro å "feire" en slik runddag også. Du snakker det blir mange runddager hvis en skal se på det sånn. Gleder oss allerede til dag 321, 333, 345... Alltid en unnskyldning for en kake :-)

Savannah ble ei litea askeladdine i dag da hun fant peisutstyret vårt, og især var lysslukkeren moro å tygge på... Sot over hele ansiktet til slutt. Men sååååå uskyldig da...


Etter at en med myndig stemme hadde forklart at sot ikke hadde noe i munnen å gjøre, litt tårer og tenners gnissel, så freste hun rundt på stua igjen. Og ganske kort tid etterpå så hadde hun kjørt seg fast bak sofaen...


Vel, det ble en tur ut istedet så snart Hedda hadde fått maten sin. Og en lys våken Hedda syntes det var mye mer moro å komme opp og se omgivelsene, enn å ligge i vogna.


Savannah var i utgangspunktet veldig trøtt og vi hadde planlagt at hun skulle sove. Men neida. Det hadde hun ikke planlagt selv, så etter kort tid var hun også oppe og utforsket lynget.


Tid for fotografering i lyng-lige omgivelser. Det var ikke akkurat populært, men et par bilder ble det. Savannah syntes dette med lyng var gammelt nytt siden hun hadde sett det 2 ganger tidligere, men Hedda fant det svært interessant å se på dette nye som hun faktisk kunne ta i.


Og ikke minst ble hun svært fasinert over en liten kvast med blåbær. Merkelige greier disse blå kulene. Men mamma og pappa var veldig raskt frempå da hun tenkte å smake på dette nye. Tror vi tar dette med "å se" først, så får andre opplevelser spares til senere.


Enda en uke er forbi, og en ny står nå snart for døren. Høsten er i full anmarsj, og en får vel forberede seg til kaldere dager/netter. Men fint er det i alle fall med alle disse fargene rundt om. Og med to små jenter som blir større for hver dag som går.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Kjempe- koselige bilder! Håper virkelig Hedda får smaken på blåbær for det er både sunt og godt. Virkelig koselig kveldslesing før jeg kryper til sengs. Så godt å se disse to flotte damene ute på tur. Mye å takke for. Turid

baby growth
babies