CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 14. september 2008

Dag 293

I dag var tre av oss på bursdagsfeiring til bestefar, mens Bente (BPA) passet Hedda. Vi hadde en fin tur og de to her hjemme hadde også hatt en fin dag, med innlagt trilletur og leking. Så joda, nå er vi litt slitne når natta nærmer seg, for Savannah lå ikke akkurat utpå i morges. Litt før kl 05 så var det morgenen! Og da var det det HELT til kl 07. Smørblid! Og ligger og pludrer. Dog såpass høyt at det er tilnærmet umulig å sove. Men vi skal være strålende fornøyd med at hun ikke skriker istedet.

Og en annen som også var strålende fornøyd i går var Hedda!

Hun fikk jo egentlig LoSec for å forhindre at oppstøt og oppkast skulle være så surt, men nesten tilfeldig så begynte vi å få mistanke om at det var LoSec som var årsaken til at hun kastet opp mer. Dette er foreløpig en hypotese, men vi har nå kuttet ut LoSec de siste dagene og det ser ut til å ha blitt mindre sprutbrekninger. Helt merkelig da egentlig. Virker ikke helt etter boka, men vi får se. Er for tidlig til å se noe bastant nå, men tendensen er der.

Å gi annenhvert måltid med morsmelk og Nan2 ser også ut til å ha gått bra så langt. Er nå på det andre døgnet der, og i morgen øker vi på med 1g DuoCal i Nan2 for å se om det også går bra. Hadde vært veldig fint hvis en nå kunne funnet noe som faktisk virket, men det er for tidlig til å si noe konkret her også. Må bruke litt tid for å kunne trekke noen konklusjoner.

På stellebordet blir fortsatt mange røverhistorier formidlet mellom jentene. Tydelig at de liker å ligge der sammen, selv om begge kan bli litt intense for hverandre til tider... De har i alle fall lært seg å se mot kamera :-)


Savannah fortsetter sin åle-karriere og gjemte seg (trolig var det ikke akkurat med hensikt...) bak døra i går. Da vi snakket henne frem var det ei smørblid frøken som satte fram hodet!

Hvis noen synes at disse blogginnleggene kommer litt seint så skyldes nok det at de til vanlig blir skrevet mens jeg sitter sammen med Hedda og venter på nattevakten. Er greit å få oppsummert dagen, samt at det til tider er et rolig tidspunkt hvor en kan gjøre litt sånt. Så hva er sjansen for at innleggene kommer tidligere på kvelden? Veldig dårlig :-) Dere får bare belage dere på å lese de neste dag hvis en ikke er oppe om natta da.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åååååååå, så utrolig søtt bilde av Savannah! Blitt en skikkelig reser hun nå:) Må se jentene(og foreldrene da...) snart igjen!
Iren

baby growth
babies