CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 5. oktober 2008

Dag 314

I helga har vi hatt besøk av ett av jentenes søskenbarn som satte seg fore å få Savannah til å gå. Og jammen tok hun ikke de første skrittene i kveld! Nåvel, ikke akkurat sånn å forstå at hun gikk av seg selv, men når vi holdt henne i armene så fikk vi henne til å flytte en fot fremover om gangen! Synes jo selv at det er kjempebra :-) Virker som om Savannah likte det også for hun lo godt av seg selv!

I morgen skal vi på langtur igjen. På besøk til farmor og farfar. Høsten har gjort sitt inntog og snøen lar ikke vente lenge på seg der oppe nå. Så derfor tar vi turen FØR det legger ser for mye snø på veiene. Begynner å bli en stund siden de har sett jentene også nå, så det blir hyggelig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Farmor og farfar ønsker dere alle fire HJERTELIG VELKOMMEN.Vi gleder oss stort til å se dere,og få "prate" med prinsessene og mamma og pappa.
Vi ønsker og ber om at det må bli en fin tur for dere, og at ikke klimaet blir for kaldt for de små.
God tur!

Anonym sa...

Hei venninnene mine!
Håper alt er bra med dere!
gå inn her...
http://minbitavhimmelen.piczo.com/oktober08?cr=7 litt ned på sida prøver jeg å lære Savannah hvordan hun skal begynne å krype trappene! passordet er mammas pikenavn: wold

klemmer fra lille-Torden
mamma hilser oxo masse til alle sammen.

baby growth
babies