CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 11. oktober 2008

Dag 320

Hei igjen!

Det begynner jammen å bli lenger mellom innleggene her ja. Men dagene går uansett sin gang her på Bergan. Vår store daglige utfordring er jo hvordan vi skal få Hedda til å beholde maten, og for et par dager siden så var Eldbjørg til samtale med legen på sykehuset ang dette. Vi lurte på om en ny reflux-undersøkelse var på sin plass siden nesesonden nå er ute, og evt. om det er noe annet vi kan gjøre. Det virker nemlig ikke som om Hedda ikke VIL spise, men at det ganske raskt blir ubehagelig og at hun da ikke ønsker å ta til seg mer. Men hva som er årsaken er det jo ingen som vet. Uansett så har nå legene fått info om hennes nåværende tilstand og de skal snakke sammen nå rett over høstferien. Spennende å høre hva som blir resultatet. Og den som lurer: Nei, Hedda er ikke mager. Hun er tynn ja, men ikke mager. Dessverre har hun krysset et par persentiler i sitt persentilskjema (skjema for å følge med vekt og lengdeutvikling) så en gjennomsnittlig vektøkning på langt under 100g pr uke over lengre tid er ikke så mye å skryte av. Vel. Hun er i alle fall ved godt humør!


Savannah kan på sin side være mer betenkt...


Kom hjem fra besøk i går. Vi har vært et par turer bort denne uka på besøk, hvor både Savannah og Hedda har vært med. En utfordring, men vi ser at det er vesentlig for Hedda å få være med også. Hun er ikke trygg på ukjente omgivelser, og søker raskt nærkontakt med oss foreldre da. Savannah er mer "verdensvant" og passer inn litt overalt. Men vi ser at det er en utfordring for Hedda. En utfordring vi må ta på alvor, og selv om en skal være svært forsiktig med henne pga infeksjoner o.l. så må vi forsøke å ta henne med mer bort i kontrollerte omgivelser. Men når vi så kommer hjem sent på kvelden så er det i alle fall to svært trøtte og slitne jenter som ligger på stellebordet...


Må også ta med at Savannah har fått et nytt oppdrag i livet: Å klatre trapper! For nå har hun ikke bare hendene oppe på trinnet, men drar seg opp på føttene og står der og gynger frem og tilbake. Hun klatrer ikke trappene sånn som deg enda Tord, men vi kommer etter! Pappa'n lurer på hvor lenge det skal gå før en skal sette på en grind der... Ser i alle fall ut til at hun synes det er moro å komme seg litt opp i høyden av seg selv!


Til slutt må vi bare gratulere tante Irene med sin 40-årsdag! Den er ikke i dag nei. Faktisk i forrige måned, men i dag skal det feires. Så om litt drar Savannah og vi avgårde mens Hedda får kose seg her hjemme sammen med Bente (BPA). Blir nok en strålende fin dag. Tror helt klart vi har bedre vær her i dag enn Tromsøfolka som til stadig skryter av sitt fine vær :-) God helg til alle sammen!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vi ser Savannah har studert klatreleksjonen fra Tord... hihihi
Sååå flink hun er blitt!!!

var superherlig bilde av prinsesse Hedda og dronninga på Bergan.
Makan t smil ska en leite lenge etter!

Vil ønske dere alle fire en super søndag fra oss på Nøysom

Anonym sa...

Hei igjen!
Må bare sende en liten hilsen i kveld selvom bloggen ikke er skrevet i dag. Så flott at Savannah er begynt prøve seg på trappa. Det er jo en utfordring for foreldrene, men spennende for ei lita dame. håper de finner ut hvorfor Hedda ikke beholder all maten, slik at hun kan få legge på seg nok hun også. Hun har så herlig et smil. Det ser ut til å komme fra hjertet. Turid

baby growth
babies