CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 18. oktober 2008

Fremdeles forkjøla...

Ja, da er det Hedda sin tur til å få det. Nå begynner Savannah å bli litt bedre, men Hedda blir dårligere. Så da er det hver sin tur. Litt mer utfordrende når Hedda har det, og det merkes både på dagtid og på natta. Normalt sover hun jo igjennom hele natta uten spesielle forstyrrelser, men nå når hun er mer slimete og tett i brystet så blir det litt inhalasjoner utover natta. Det er ikke noen stor heksekunst det da, så det går nok greit i natt også. Ekstra oksygen er det jo også bare å gi henne så slikt trenger en ikke å bekymre seg for.

Litt verre er det at all maten nå kommer opp. Merker en økning i mengde og antall brekninger nå når hun er syk, så det er ikke all verden som blir beholdt innabords. Men heldigvis så har legene på Levanger og i Trondheim nå snakket sammen og det er bestemt at vår kjære lege fra tiden på Nyfødt Intensiv i Trondheim skal se på Hedda når hun nå skal inn å få lagt inn knapp i stedet for PEG neste uke. Det vil si at vi blir på sykehuset noen dager sånn at de får observert henne. Tror det blir veldig greit. Så er det ikke bare vi som foreldre som virker hysteriske og overdramatiserer det hele. Greit at legene også kan få se hvordan situasjonen er.

Savannah begynner som sagt å bli bedre selv om hun heller ikke er i toppform enda. Hun har forresten begynt å reise seg langs tydelige kanter nå. Ikke bare det å dra overkroppen opp, men hun dro seg opp mot vippestolen og fikk faktisk føttene under seg slik at hun sto på de mens hun holdt seg fast. Imponerende!! Er ufattelig mye koordinasjon som skal til for at musklene rundt om skal utføre de bevegelsene vi i hodet ønsker at de skal gjøre. Så vi er veldig stolte over at hun reiser seg opp, samtidig som vi nå ser flere potensielle fareområder på stua. Å dra opp skuffer har begynt å bli moro, men fullt så moro er det ikke når fingrene klemmes mellom skuffene hun nettopp dro opp... Cause -> Effect ....

Helga nærmer seg, eller for de fleste så kan vi vel si at den faktisk er her allerede. Håper alle kjente og ukjente rundt om får ei fin helg med masse godt innhold! God helg!!

0 kommentarer:

baby growth
babies