CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 19. oktober 2008

Dag 328

Før vi tar dagens status så må jeg bare legge ut et bilde av en kommende ingeniør :-) Trives i sin rolle ser det ut som!


Så må vi vel ta en liten oversikt over jentenes status siden det nok er det de fleste lurer på nå. Og joda, Hedda er bedre i dag enn hun var i går. Nå skal det da også sies at hun var ganske dårlig i går, så derfor havnet hun på sykehuset en tur. Dobbelsidig ørebetennelse og fortetninger av lungene ble resultatet etter røntgen, blodprøver og diverse undersøkelser. Ble spørsmål om innleggelse, men fant ut at det var bedre for henne å være hjemme. Med Ventoline-inhalasjoner annenhver time, en ny slimløselig inhalasjon og ulike typer medisiner til flere tidspunkt utover dagen så dro de hjem igjen. Hun hadde igår konstant behov for oksygen, og det aller aller meste av maten kom opp igjennom hele døgnet. Det har derimot bedret seg litt idag. Hun har i alle fall nå perioder hvor hun ikke trenger ekstra oksygen, og det er jo topp!

Er litt usikker på om det blir tur til St.Olav på onsdag for å legge inn knapp (eller Gastronomiport som det egentlig heter) eller ikke, men hun må nok bli en del bedre hvis vi kan ta turen. Var en tur på sykehuset i dag også for å få en gjennomgang av Heddas status siden i går, og for å se om det var flere tiltak vi skulle sette iverk. Men siden hun ikke var dårligere i dag så ble det ikke gjort noen endringer.

Hjemme igjen så måtte vi bare ta noen bilder av de to små "sjuk-lingene". Ser egentlig ut som om Hedda forsøker å trøste søsteren.
- Det går bra sjø Savannah!
- Er du sikker, Hedda?
- Jepp! Bare kuuul'n...


Savannah er heller ikke i form nei. Har mer feber enn Hedda, og antydning til falsk krupp. Fikk derfor litt medisin hun også da vi var på sykehuset i dag. Går jo over, og det er ikke noe alvorlig. Men hun er litt pjusk ja. Har vært det ei uke nå, så vi håper det nærmer seg slutten snart. Men også en liten tass blir trøtt... :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg var med mamma å sendte en STOR konvolutt med posten på Lørdag... en liten hilsen fra meg til di forkjølasyke prinsessene... hihihi

mange klemmer fra Tord
Odelsprinsen på Nøysom
mamma og pappa hilser oxo masse!

Anonym sa...

For en fantastisk blogg. Jeg er gravid nå, og har lest gjennom mye av denne bloggen nå; litt fra starten, litt fra utviklinga og litt fra hvordan ting er nå. Fantastisk søte jenter dere har, og syns det er utrolig gøy å se bilder av tvillinger sammen da jeg er tvilling selv også. :) Man ser så godt kommunikasjonen som er der. Den fantastiske kommunikasjonen mellom tvillinger.

Så godt å lese hvor godt alt har gått med jentene deres. For en reise! Takk for at dere har blogget om alt. :)

Drea, gravid 26 + 3.

baby growth
babies