CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 30. august 2008

Dag 278

Da var det tid for noen bilder igjen! Det blir jo noen i løpet av dagen, men er ikke sånn at alt skal ut på web da. Men i dag monterte vi tripp-trapp-stolen til Hedda også. For vi testet henne i går, og hun satt faktisk ganske så stabilt. Støtter opp litt ekstra på sidene så gikk det helt greit. Hun holder nå hodet ganske så bra, så derfor monterte vi hennes stol også. Og det var tydelig at hun likte å komme litt mer opp (kjedelig å ligge på ryggen hele tiden også!), og lykken var komplett da hun fikk noe å bite i. Tennene er nemlig også på full fart igjennom for Hedda sin del også. Bare 1 tann som er helt igjennom foreløpig, men etter størrelsen på andre kuler i gommene så er det bare et tidsspørsmål før tanngarden er fylt opp... Da er et lite knekkebrød perfekt å tygge litt på. Ikke går det i oppløsning (før det etter en god stund er bløtt opp kraftig av spytt...) og det er ganske hardt. Men det er tydelig at søsteren ikke synes noe særlig om at det kun var Hedda som fikk dette... Så hun fikk en etterpå hun også da.


Postdama kom på døra i dag og hadde med seg en pakke hvor innholdet var stilet til jentene. Og da fikk vi nok en liten pekepinn på hvordan juleaften vil bli i år... Stolte jenter med hver sin pakke!


Hedda er tydelig fasinert og i full gang med å få av båndet sånn at en kan angripe selve pakken.


Mens Savannah tar det hele litt mer med ro og er i utgangspunktet mer enn godt nok fornøyd med å få selve båndet...


Etter iherdige anstrengelser og mye prakk så er Hedda igjennom papiret og kan ta en litt nærmere titt på innholdet. Er formelig så en hører henne si "Næææ, gåttt i slag ja!!".


Og Savannah? Er fortsatt mye mer interessert i papiret og båndet...


Med LITT bistand fra mamman og pappan så kommer jentene seg inn i gavene, nemlig tykke gode stikka dresser som kommer til å bli kjempegode å ha i vinter! Litt stor enda, men det passer jo godt. Takk til avsenderen/ene!! :-)


Fikk besøk av bestefar i dag også og det var jo veldig trivelig. Og Savannah viste seg fra en av sine bedre sider! Litt mye lys her men dog. Et blidere fjes skal en vel lete en stund etter :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig at den kom fram, å at de passer når det blir litt kaldere. Begynte å bli litt engstelig etter vekt oppdateringer.......

Anonym sa...

For et herlig bilde av jentene i stolene sine! Det lange blikket fra Savannah, og Hedda så fornøyd med knekkebrødet sitt :-) De er bare utrolig skjønne!! Og dere voksne er utrolig flinke fotografer, dere har så mange utmerkede blinkskudd!!

baby growth
babies