CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 11. desember 2008

Gummiansiktet

Vi sitter alle fire rundt bordet ikveld og inntar kveldens youghurt. Hvem er det da som fullstendig overtar kontrollen og blir bordets midtpunkt? Jo, gummiansiktet Hedda! For hun har de siste dagene begynt å vrenge og vri på både munn, nese, kinn panne og øyne, og setter opp utrolige grimaser så det er ikke mulig å la være å le. Så selv om smekken er full av youghurt og helst burde vært i vaskemaskinen og ikke festet til et fotografi, og selv om jenta har youghurt både i munnen og rundt hele ansiktet så måtte vi bare ta noen bilder. For dette ble for spesielt til at vi ikke kunne dele det med noen. Så her kommer en serie bilder av gummiansiktet til Hedda! Nyt og le :-)









Alle bilder tatt innen noen minutters tidsrom. Hedda var i storform :-)

Ellers må en jo bare si at vi nå endelig er ferdige med 51 julegaver og 103 julekort... Pes... Men ganske moro også :-) Og hvordan skal vi så si det.... Jo, på Stjørdalens Blad sine sider så ligger det et fint bilde av noen kjente små damer... :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så festlig! Herlig underholdning dette ja :-)
Er det ikke en fjerde tann som stikker fram der oppe? Hvem ble førstemann, nei, dame denne gangen da?

Hans Roar sa...

He,he. Joda, Hedda har fire tenner. Hun fikk den fjerde den 23.11, mens Savannah lot vente litt mer på seg. Men for et par dager siden så kom den fjerde til henne også, og nå ser det ut til at hun raskt går forbi med en femte i løpet av helgen. Et rotterace dette :-)

baby growth
babies