CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 25. desember 2008

Julefeiring

Ser det begynner å dukke opp innlegg på ulike blogger nå med både julehilsener og bilder fra feiringa, så da er det vel bare rett og rimelig at det kommer noen bilder fra jentenes julefeiring så langt også!

Julekvelden. Selveste kvelden! Et juletre med haugvis av pakker under. Men ettersom vi fordelte pakkene så forstod vi raskt at her ble nok jentene vinnerne. For over annenhver pakke var til de... De var ellers ikke så veldig interessert i det som var inni, men særdeles interessert i papiret...


... inntil noen påpekte at de kanskje skulle se på innholdet. Savannah synes ikke de skal bry seg...


Men så er det jo slik at den andres pakke ALLTID er bedre enn min... Selv om det er det samme inni. Så her brygger det opp til en real krangel under neste års sermoni ved juletreet!


Julekvelden og 1. Juledag har vært to fine dager hvor vi har hatt godt besøk, spist god mat og slappet av. Hadde Savannah sovet også så hadde det vært topp... Men hvordan kan en vel sove når en vet at det er såååå mange pakker som venter? Savannah måtte bare ned og inspisere haugen av gaver. Jammen fant hun ikke noe som kunne tygges på...


Hedda er derimot ikke sikker på om Savannah skal tygge på denne for kanskje skal den byttes? Eller kanskje er det bare fordi hun vil ha den selv. Med gaver på alle sider, over og under, så må en selvsagt se på AKKURAT den samme gaven!


Nå slutter jo ikke julefeiringa i dag! Det er maaaange dager igjen. Med litt besøk rundt omkring, og besøk her hjemme også, så blir det ikke mange dagene hvor det ikke skjer noe. Men De' e no bærre jul ein gång i åre' å da!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk for koselig julepakke! di kommer jeg sikkert til å bruke mye. Vi hadde en koselig julaften på senteret sammen med morfar, var 10 med meg til middagen og 14 til kaffe, kaker og gaveåpning! Og jeg også fikk masse fine gaver. Den aller beste gaven fikk jeg av mormor, morfar og ei av tantene til mamma... EN STOOOOOOR OLE BRUM BAMSE!!! ha ei super romjul og hils masse til foreldrene deres!!!

Anonym sa...

Hei igjen!
Vil bare ønske dere ei fortsatt god jul. Kjekt å se bildene av de to som har feiret jul i sin egen heim for første gang. De er så søte og det er så godt å se at de har det så bra.
Så får vi igjen stanse for det store underet at Gud sendte sin egen sønn til jorden for vår skyld. Han er Frelser min. Turid

Anonym sa...

Må bare sende en takk og hilsen for fin julekveld hos dere. Trivelig å se dere alle fire og se den fine vokster og utvikling som Savannah og Hedda har.
I Herrens hender der er det godt å være, Han har oversikt over alle ting, endog hårene på hodet har Han tellet.
Vi går snart inn i annendagen og ønsker dere alle et GODT NYTTÅR.
Hilsen farmor og farfar.

baby growth
babies